Ingezonden persbericht

HansaJet XL - Extra large handdouche

NIJKERK, 20040901 -- Het kon niet uitblijven. Na de platte, schotelgrote hoofddouches is er nu ook een extra large regenhanddouche. De HansaJet XL handdouche heeft een diameter van 180 mm voor het weldadige effect van een tropische regenbui. Het voordeel van de handdouche is dat deze niet vast aan het plafond of aan de wand wordt gemonteerd. Toch kan deze handdouche, wanneer op de glijstang bevestigd, ook prima als hoofddouche dienen. Zo blijft het gewenste effect van Extra Large douchen letterlijk in eigen hand...


De HansaJet XL heeft een tijdloos, minimalistisch design. De douchekop van de handdouche is zuiver rond en perfect plat. Uitgevoerd in kunststof met een glanzende metaalfinish ligt de douche prettig, licht in de hand. Een esthetisch verantwoorde blikvanger voor meer doucheplezier. Omdat de straalopeningen zijn vervaardigd van flexibel materiaal, is eventuele kalkaanslag eenvoudig te verwijderen. Simpelweg wrijven met de muis van de hand of met een ruwe spons of handdoek en kalk laat spontaan los.

De HansaJet XL handdouche is prima geschikt om het nieuwe 'wellnessdouchen' binnen de bestaande badkamer te brengen. De handdouche biedt royaal doucheplezier voor een bescheiden prijs van ¤ 99 incl. BTW.

Naast de XL handdouche biedt het HansaJet XL assortiment ook nieuwe hoofddouches met het effect van een tropische regenbui. Wie liever een handdouche in conventioneel formaat kiest, vindt fraai exemplaar in de HansaDesigno handdouche met drie staalvarianten.

Meer informatie op website www.hansa-nederland.nl




Ingezonden persbericht