Ingezonden persbericht


Lexar levert een assortiment Flash geheugen kaarten bestemd voor de populaire multimedia mobiele telefoons en andere draagbare apparatuur.

Lexar Media heeft tijdens de PhotoKina haar volledige reeks klein formaat flash memory cards voor mobiele digitale apparatuur gedemonstreerd. Deze nieuwe Lexar productlijn biedt retailers en distributeurs in de mobiele markt een heel assortiment kaartjes van het populaire klein formaat, waarmee ze kunnen voorzien in de behoefte aan kleine geheugen kaartjes van een vertrouwd merk.

De Lexar mobiele productenlijn omvat een assortiment van populaire media kaarten van uiteenlopende capaciteiten en formaten. De Lexar lijn onderscheidt zich door een unieke verpakking onder het merk 'Lexar Mobil'.

Het aanbod omvat SD, miniSD, MMC, RS-MMC, Memory Stick Duo, en Memory Stick Pro Duo.

Het hele 'Lexar Mobil' assortiment komt in het vierde kwartaal 2004 wereldwijd beschikbaar.

Over Lexar Media
Lexar Media is toonaangevend in productie en marketing van flash geheugenkaarten, USB flash drives, card readers en ATA controller technologie voor de digitale fotografie, consumenten elektronica en de industriële en communicatie markten. Het bedrijf bezit ruim 76 controller en systeem patenten en verstrekt haar technologie in licentie aan bedrijven zoals Olympus, Samsung Electronics, SanDisk Corporation en Sony. Nadere informatie is verkrijgbaar via: www.lexarmedia.com.

In Nederland worden Lexar Media producten gedistribueerd via Transcontinenta B.V. te Nieuw Vennep - www.transcontinenta.nl.

Voor verdere informatie:
Lexar Media Europe, Steve Mariott, tel: +44 1483 722290, smariott@lexarmedia.com
Transcontinenta, Tiedo Boertien, tel. 0252 68 75 55, tiedo.boertien@transcontinenta.nl
Effect - EuroPRgroep, Tjarko Rookmaker, tel. 023 547 07 97, lexar@effect.demon.nl