Ingezonden persbericht


Tatung en CPI presenteren serverportfolio tijdens SYSTEMS 2004

Wijchen, 19 oktober 2004 - Tatung Company, leverancier van hoogwaardige pc-serversystemen, is samen met distributeur CPI Computer Partner aanwezig op SYSTEMS 2004. Deze beurs biedt alles op het gebied van IT-, media- en communicatiesystemen en vindt plaats van 18 tot en met 22 oktober 2004 in München.

Op stand 320-202 in hal B3 van SYSTEMS 2004 presenteren Tatung en CPI de volgende producten uit hun uitgebreide portfolio.


- TUD-4010

- Dual Opteron Server Blade

- Dual Nocona Server Blade

- Storage Blade Bays to TUD-4010

- TSS-1551

- TSS-2552

- TSS-1851

- TG-301F Disk Array System

De TUD-4010 is een blade-server met hoge dichtheid en biedt in één enkel 4U rack-chassis ruimte aan tien onafhankelijke server-blades. De TUD-4010 heeft geïntegreerde switch- en management-blades die tot 200 Intel Xeon-processors per chassis ondersteunen. Het systeem is volledig modulair met hot-swappable componenten, waaronder diverse server-blades, redundante switch-blades, management-blades, voedingen en ventilatormodules. Hierdoor biedt het systeem een hoge beschikbaarheid zonder single point of failure.

De TSS-1551 en de TSS-2552 zijn rackmount-servers voor de high-end-markt. Beide modellen (een 1U- en een 2U-systeem) ondersteunen Intel Xeon-processors uit de Nocona-serie. Deze bieden een snelheid van 2,8 GHz of meer en zijn voorzien van een Front Side Bus van 800 MHz, PCI Express, Intel Extended Memory 64 Technology (EM64T) en verschillende opties voor snelle randapparatuur.

De TS-1851 is ondergebracht in een behuizing van 1U en biedt daarmee de modernste technologie in een zeer compacte ruimte. De TS-1851 ondersteunt tot twee Intel Nocona/Jayhawk-processors, maximaal zes DDR266 of DDR333 DIMMS en heeft een redundant uitgevoerde stroomvoorziening.

Het nieuwe TG-301F Disk Array System is een sterk schaalbare SAN-oplossing en biedt ruimte aan maximaal zeven TG-301FJ-expansiemodules, waarmee tot 120 vaste schijven beheerd kunnen worden. Het redundante ontwerp met hot-swappable controllers, ventilatoren en voeding voorziet in hoge beschikbaarheid en hoge prestaties dankzij de toegepaste 2G-architectuur.

"Tijdens het jaarlijkse SYSTEMS tonen we niet alleen het vermogen van onze apparatuur", zegt Jurjen van der Krieke, Channel Manager Benelux bij Tatung Nederland. "We tonen ook onze daadkracht. Ons brede productportfolio stelt ons in staat uiteenlopende oplossingen te bieden. Bovendien hebben we door de samenwerking met onze Duitse partner CPI sinds het voorjaar van 2004 een sterke positie weten te veroveren op de Duitse markt. We willen onze aanwezigheid tijdens SYSTEMS 2004 dan ook benutten voor de verdere uitbouw van ons marktaandeel."

Tatung
Tatung Company, opgericht in 1918 in Taiwan, is met 300 producten in meer dan 100 landen en 35.000 werknemers één van de grootste wereldwijde producenten van huishoudelijke apparatuur en industriële informatiesystemen. Tatung Nederland is OEM en ODM voor een groot aantal bekende pc-leveranciers. Tatung zorgt voor ontwerp, productie, assemblage, voorraadbeheer, distributie en dienstverlening. Daarnaast distribueert en levert Tatung service op eigen ICT-producten, waaronder op Intel en AMD gebaseerde pc- en blade-servers. Het bedrijf werkt daarvoor nauw samen met een groeiend aantal Europese partners. Tatung-servers zijn ruimte- en energiebesparend, waarbij een massaproductieproces tevens een gunstige prijs-kwaliteitverhouding mogelijk maakt. Tatung levert de servers als volledige systemen compleet met CPU, geheugen, hard disks, raid-cards etc. Het samenstellen van de servers gebeurt volgens het Build-To-Order-principe. Hiervoor maakt Tatung gebruik van zijn eigen fabriek in Wijchen. Kijk voor meer informatie op www.tatungserver.nl.



Ingezonden persbericht