--------------------------------------------------------------------------
                Manhattan Associates breidt EMEA-team uit                 
--------------------------------------------------------------------------


Utrecht, 19-10-2004

Manhattan Associates, wereldwijd marktleider in oplossingen voor supply chain execution & optimisation, heeft zes sleutelfiguren benoemd in zijn EMEA (Europa, Midden-Oosten & Afrika)-organisatie. De nieuwe teamleden zullen de nieuwe productstrategie, die Manhattan Associates recent aankondigde onder de naam 'Integrated Logistics Solutions', ondersteunen. Ze zullen eveneens het bedrijf helpen zijn activiteiten in de regio uit te bouwen, en permanente ondersteuning bieden aan het groeiende klantenbestand.

Steve Smith werd aangesteld als vice president Performance Services voor EMEA. Smith zal nauw samenwerken met klanten om ervoor te zorgen dat zij maximaal rendement halen uit hun investering in Integrated Logistics Solutions. Voor hij de rangen van Manhattan Associates versterkte, werkte Smith bij SSA Global (het vroegere EXE Technologies), waar hij verschillende functies uitoefende in de supply chain management-divisie. Hij klom er op tot general manager voor de EMEA-regio van die divisie.

Luke Macfarlane, sector manager, zal zich toeleggen op retail en grote klanten. Macfarlane komt van Red Prairie, waar hij vier jaar als business development manager binnen de Europese organisatie (vroeger LIS) werkte. In die functie beheerde hij belangrijke klanten en genereerde hij nieuwe contracten.

Vincent Menvielle zal als RFID services consultant Manhattan Associates leiderspositie op het vlak van RFID/EPC in Europa kracht bijzetten. Menvielle was vier jaar lang consultant bij Deloitte.

Chris Gross werd aangesteld als transportation sector manager. In die functie zal hij Manhattan Associates helpen om oplossingen voor transportbeheer in EMEA te leveren. Hij werkte voorheen bij Descartes, Manugistics en i2, waar hij een uitgebreide ervaring opdeed in transportbeheer. Net voor hij in zijn nieuwe functie werd aangesteld, werkte Gross als verkoopdirecteur voor Centraal- en Oost-Europa bij Descartes.

Guiseppe D'Antonio zal zich als channel partner manager concentreren op het beheer van bestaande en het realiseren van nieuwe kanalen en partnerships voor Manhattan Associates in EMEA. D'Antonio behaalde net een MBA aan het INSEAD in Frankrijk en werkte daarvoor vier jaar lang bij Manhattan Associates op een hele reeks SCE-implementatieprojecten in Amerika en Europa.

Tot slot werd Michael Agnew aangesteld als technology systems manager. Hij zal klanten en partners helpen om de geschikte technologieën en configuraties te kiezen om hun supply chain execution-oplossing optimaal te doen renderen. Voorheen werkte Agnew bij hardware-systeemintegrator WTL en gedurende drie jaar bij Swisslog, waar hij functies in projectbeheer en verkoop uitoefende.

"Wij zijn erg blij dat deze mensen onze rangen vervoegen, en zijn ook verheugd dat maar liefst 40 nieuwe mensen ons EMEA-team dit jaar al kwamen versterken," zegt Jeff Baum, senior vice president international operations bij Manhattan Associates. "De EMEA-regio is een erg belangrijke markt voor Manhattan Associates en we kijken ernaar uit om ons team verder te versterken, zodat we ons groeiend aantal klanten in de hele regio kunnen ondersteunen bij hun implementaties van onze Integrated Logistics Solutions."

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Manhattan Associates
Manhattan Associates, Inc. (Nasdaq: MANH) is wereldwijd marktleider in supply chain execution & optimisation-oplossingen. Het bedrijf verbetert operationele processen via de applicatie-suite voor warehouse- en transportmanagement, 'distributed order management', retourenbeheer en handelspartnermanagement. Daarnaast biedt het bedrijf ook oplossingen voor RFID, performance management en event management. Die geïntegreerde logistieke oplossingen bieden de meest moderne technologieën, vernieuwende toepassingen en domeinkennis om de prestaties, rendabiliteit en concurrentiepositie van zijn klanten te verbeteren. De onderneming heeft meer dan 900 klanten verspreid over meer dan 1.600 vestigingen wereldwijd, waaronder enkele van de grootste fabrikanten, distributeurs en detailhandelaars ter wereld. Meer informatie op www.manh.com. Jan Heijblom, Sales Manager Manhattan Associates Benelux, tel: +31 (0)30 214 3000
fax: +31 (0)30 214 3099, e-mail: jheijblom@manh.com Journalisten
NewsEngine PR, Claudia Mairböck, tel: +31 (0)20 567 21 70, e-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Uw gegevens in onze databank aanpassen of verwijderen? Stuur een mailtje naar database@newsenginepr.com
Ref.:0093-1E2362