TSS

TSS lanceert BusinessSMS voor MS Outlook en Lotus Notes.

GOUDA, 19 Oktober 2004.
De Goudse crossmedia firma TSS lanceert vandaag een serie producten en diensten, samengevat in de term BusinessSMS. In samenwerking met het Australische softwarebedrijf RedOxygen, o.a. winnaar van de Deloitte & Touche Rising Star Award, maken zij professionele desktop-to-mobile diensten beschikbaar voor de Nederlandse markt.

Het beschikbare pakket bestaat uit integratie software voor o.a. Microsoft (Outlook) en Lotus (Notes) producten, een uitgebreide beheersomgeving online en de afhandeling van berichtenverkeer via Nederlandse en internationale mobiele netwerken. Nederlandse bedrijven krijgen met BusinessSMS een volledig oplossing aangeboden, die direct inzetbaar is.

Bedrijven die BusinessSMS gebruiken kunnen een verbetering van de productiviteit verwachten, een kostenbesparing op de telecommunicatie kosten en een sneller rendement uit hun investeringen voor kantoorautomatisering.

Uniek aan de diensten is de mogelijkheid om complete conversaties tussen personeel te laten plaatsvinden, ongeacht waar men zich bevindt. De diensten ondersteunen namelijk interactieve mogelijkheden waarbij antwoord vanaf de mobiel weer in de inbox van de oorspronkelijke verzender verschijnt. BusinessSMS integreert volledig met de beschikbare software voor e-mail, adresboeken en agendabeheer. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om berichten naar complete groepen uit het adresboek te sturen, waarbij de tijd- en kostenvoordelen sterk toenemen.

BusinessSMS van TSS kan in veel verschillende bedrijfssituaties ingezet worden voor een efficiëntere communicatie. Met name communicatie tussen binnen- en buitendiensten hebben er veel profijt van, alsook communicatie met personeel in het buitenland. TSS verwacht speciaal bij secretaresses, verkoop binnendienst medewerkers, (intern) communicatieafdelingen, reis- en vervoersplanners of contactcenter personeel behoefte aan diensten als BusinessSMS.

Het gebruik van software is net zo eenvoudig als het versturen van een e-mail. Installatie vindt plaats in een handomdraai zonder behoefte aan nieuwe hardware, waardoor bedrijven direct van de voordelen gaan profiteren. Gebruikers werken in een al bekende omgeving en beheerders beschikken over uitgebreide mogelijkheden om de diensten per afdeling of gebruiker in te stellen. TSS BusinessSMS heeft voor MS Outlook speciaal een Nederlandstalige versie van de software beschikbaar, voor de vele bedrijven die een Nederlandse Office installatie gebruiken.

TSS en RedOxygen geloven dat SMS, net als e-mail, inmiddels een serieus onderdeel van het kritische bedrijfsproces aan het worden is. SMS is het stadium van fun voorbij en biedt organisaties de mogelijkheid om doeltreffend en efficiënt intern en extern te communiceren en daarbij tijd en kosten te besparen. De voordelen werden nationaal en internationaal al ontdekt door grotere organisaties als ACNielsen, Philips, KPMG, Baker & McKenzie, BMW, FritoLay, Unicef, Qantas, Siemens, Microsoft en IBM. Maar ook het midden- en kleinbedrijf heeft thans direct profijt van BusinessSMS, nu per direct verkrijgbaar bij TSS.

Meer informatie over TSS BusinessSMS vindt u op de website, http://tss.nl/BusinessSMS/ of vraagt u aan via BusinessSMS@tss.nl.

TSS is een onafhankelijk bedrijf gericht op de integratie van broadcast-, telecom- en internettechnologie met als doel toegevoegde waarde diensten te ontwikkelen voor de media en zakelijke markten. TSS is sinds 1990 internationaal actief op ICT gebied en opereert vanuit haar faciliteiten in Gouda, Nederland. TSS heeft al aan vele Europese partijen die actief zijn in het media, telecom en zakelijk segment haar diensten mogen leveren. TSS werkt continu aan haar internationale status als de voorkeurspartij voor crossmediaal denken, innovatie en oplossingen.

RedOxygen, opgericht in 2001, is een van s-werelds vooraanstaande aanbieders van geïntegreerde desktop-to-mobile oplossingen. De combinatie van krachtige emailapplicaties en het gemak en mobiliteit van SMS, geeft de gebruikers van de geïntegreerde producten de mogelijkheid om berichten te ontvangen en te versturen van en naar mobiele telefoons in de hele wereld. RedOxygen distribueert haar producten via de grote mobiele operators en ICT bedrijven en biedt een aantrekkelijke kostenbesparing van telecommunicatiekosten ten aanzien van spraakcommunicatie naar mobiel en andere draadloze oplossingen. Vandaag de dag maken meer dan 150.000 professionals in een verscheidenheid aan markten en landen gebruik van de producten van RedOxygen.

Contactgegevens TSS:

TSS BV
Hanzeweg 14
2803 MC GOUDA

Postbus 856
2800 AW GOUDA

Tel. +31 182 53 16 46
Fax. +31 182 53 53 93
Email: BusinessSMS@tss.nl

Contactpersoon:
Dhr. Lucien M. Burm, Manager Alert Services

19 okt 04 14:13