Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Datum: 18 oktober 2004

Hertz: veilig en cool!

Hoofddorp - Hertz, 's werelds grootste autoverhuurder, is veilig en cool. Dat blijkt uit een onlangs afgesloten samenwerking met in- en outdoor sportcentrum 'De Uithof' in Den Haag. Zo houdt een Hertz-dweilmachine (helaas nog niet te huur) daar het ijs glad. Klanten van Hertz kunnen zich bij De Uithof (met korting!) uitstekend voorbereiden op hun wintersportvakantie. Naast de korting werken Hertz en de Uithof samen aan nog meer acties, prijsvragen en kant-en-klare wintersport producten.

Tegelijk met deze coole actie laat de autoverhuurder weten speciale tarieven te introduceren voor wintersporters. "De huurprijzen gaan ook op de helling'' aldus Marketing Manager Dave Frauenfelder van Hertz. ''En dat is nodig, want zo'n wintersportvakantie is al duur genoeg.''

De combi-actie moet er voor zorgen dat Hertzrijders ook goed voorbereid op vakantie gaan. Het is niet duidelijk of daarmee alle hals und beinbruch op de piste voorkomen wordt. De reis van en naar de koele oorden moet in ieder geval veilig zijn, zo redeneert de autoverhuurder.

Wie deze winter naar de Alpen wil doet dat het veiligste in een voor de winterkou geprepareerde auto van Hertz. Huurders kunnen kiezen uit diverse personenauto's, minibusjes, stationwagens en zelfs 4x4 Land Rovers. Sneeuwkettingen zijn optioneel. Met de ruime, comfortabele wintersportauto's van Hertz zit iedereen er in ieder geval warmpjes bij.

Slimme wintersporters bereiden zich dus voor met de dubbele Hertz-winterkortingen. Wie bij 'De Uithof' het Hertz-reserveringsnummer kan laten zien krijgt automatisch korting op het entreebewijs!

Toch stom geweest en gestrand in de Alpen? Ook daar kun je gelukkig Hertz auto's huren!

Einde persbericht.