Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

Anton de Ronde


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


19 oktober 2004


Brummen - Bestuurder botst tegen boom


Een 23 jarige automobilist uit Enschede is maandagavond rond 19.45 uur met zijn auto tegen een boom gebotst. De man reed over de Voorsterweg vanaf Brummen en verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur. De bestuurder bleef ongedeerd, de auto was total loss.


Brummen - Diefstal auto


Afgelopen weekend (tussen zat. 16/10 en ma 18/10) werd vanaf een parkeerplaats aan de Hanzenberg een auto weggenomen. Het gaat om een witte bestelauto, Mercedes Sprinter met kenteken VX-LZ-60.


Klarenbeek - Automobiliste gewond


Een 43 jarige automobiliste uit Utrecht raakte maandagmorgen (18/10) rond 07.05 uur gewond na een aanrijding. De vrouw reed over de Zutphenseweg vanaf Apeldoorn en gaf op de kruising met de Hoofdweg geen voorrang aan een 39 jarige bestuurder van een vrachtwagen uit Deventer. De vrouw raakte hierbij gewond en werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Zutphen - Auto weggenomen


Vanaf de parkeerplaats nabij de Hanzehal aan de Fanny Blankers Koenweg werd maandagavond (18/10) tussen 10.00 en 22.00 uur een auto weggenomen. De autosleutels van de eigenaar uit Zutphen werden uit de kleedkamer weggenomen. Het gaat om een donkergroene Citroen Xsare voorzien van kenteken XR-NL-18. Duidelijk zal zijn, dat de politie altijd adviseert om kleedkamers af te sluiten wanneer spelers in de zaal zijn. Ook kan men waardevolle spullen in de zaal bewaren om zó diefstal te voorkomen.


Zutphen - Gokkasten opengebroken


Bij een horecagelegenheid in de binnenstad werden in de nacht van maandag op dinsdag de gokkasten opengebroken. Er werd een onbekend geldbedrag weggenomen. Het is niet duidelijk hoe men binnen kon komen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


EINDE BERICHTEN



---- --