Grontmij

Grontmij NV



19/10/2004 - Hoogste punt bereikt van appartementencomplex gemeente Westland

Onlangs is het hoogste punt bereikt van het appartementencomplex dat in opdracht van Grontmij Real Estate wordt gebouwd voor woningbouwvereniging Westland Wonen. Dit appartementencomplex staat in de nieuwe woonwijk Molensloot-west in de gemeente Westland. Deze feestelijke gebeurtenis werd op 30 september gevierd met het aanbieden van een vlaggenstok met vlag en wimpel voor het complex aan de directeur van Westland Wonen.

Molensloot-west is het eerste van de vier kwadranten voor de nieuwbouwwijk De Lier Oost met circa 1.450 woningen. Molensloot-west zal uit circa 360 woningen gaan bestaan. Grontmij Real Estate en de gemeente Westland (voorheen De Lier) zijn in 1998 aan samenwerking aangegaan op basis waarvan in de eerste fase 93 woningen zijn gerealiseerd. Het onderhavige appartementencomplex maakt deel uit van de tweede fase met 152 woningen. De verkoop van de laatste 10 villa's van deze fase is afgerond en de bouw is onlangs gestart. De laatste fase van Molensloot-west is in ontwikkeling met circa 118 woningen en een aantal vrije kavels.

Het appartementencomplex met 36 huurappartementen en 16 sociale koopappartementen is ontworpen door Inbo architecten te Woudenberg en zal een markant punt zijn in het stedenbouwkundig plan, dat ontworpen is door Grontmij Nederland in Waddinxveen. Tevens heeft Grontmij Nederland van Grontmij Real Estate de opdracht gekregen voor het bouw- en woonrijpmaken. De aannemer van het complex is Thunnissen Bouw uit Heemstede.

Grontmij Real Estate, de ontwikkelaar van Molensloot-west heeft o.a. project RĂ©sidence Ursuline in Sittard, een herontwikkeling van appartementen in een klooster en woningbouwproject Proosdij-Noord in Kudelstaart in portefeuille. Tevens wordt in een samenwerkingsverband deelgenomen in de ontwikkeling van de bedrijventerreinen Honderdland en De Woerd in het Westland.

Meer informatie over Molensloot-west is te verkrijgen bij:

Grontmij Real Estate
Contactpersoon project: dhr. F. de Reede Projectleider Contactpersoon persbericht: Mw. M. Donker Marketing & Communicatie Janssoniuslaan 71
3528 AH Utrecht
T: 030 232 68 00
F: 030 699 00 48
E: info.realestate@grontmij.nl
---

Terug