Travel Unie International Nederland N.V.

ISROPA REIZEN BRENGT ...
ISROPA REIZEN BRENGT QATAR ALS NIEUWE WINTERZONBESTEMMING

Qatar biedt als winterzonbestemming in Midden-Oosten sport, strand en luxe

Zaandam, dinsdag 19 oktober 2004 - Midden Oosten-specialist Isropa Reizen biedt vanaf komend winterseizoen reizen naar winterzonbestemming Qatar aan. Het kleine land naast de Verenigde Arabische Emiraten biedt naast luxueuze accommodaties en prachtige stranden, ook een ruime keus aan sport-mogelijkheden. Bestemmingen in het Midden-Oosten genieten meer en meer belangstelling van reizigers die toe zijn aan de warmte van de winterzon.

Isropa Reizen biedt vanaf komende winter nu ook reizen aan naar Qatar, winterzonbestemming in het Midden-Oosten. Loek Houtenbos, directeur van Isropa Reizen: "Veel mensen kennen Qatar alleen maar als het land waar de voetbalbroertjes De Boer komende winter hun sport beoefenen. Met Isropa Reizen kan men nu ook het andere zien dat Qatar allemaal te bieden heeft. Zo kun je met een jeep naar de 50 kilometer lange zandruggen in de woestijn, gaan golfen op prachtige greens onder de Arabische zon, verschillende watersporten beoefenen en zelfs schaatsen!". Isropa Reizen contracteerde voor komende winter vijf accommodaties in Qatar die qua comfort en luxe vergelijkbaar zijn met die in Dubai. Qatar ligt ten westen van de Emiraten en steekt als een punt in de Arabisch Golf. In het kleine land schijnt de zon volop, is de temperatuur elke dag rond de 21°C ligt en vindt men authentieke soeks, bazaars en een fascinerend woestijnlandschap.

Isropa Reizen brochure 'Emiraten'
In de brochure 'Emiraten' heeft Isropa Reizen haar aanbod naar Qatar, inclusief de Emiraten, Oman en Jordanië opgenomen. Dit zijn stuk voor stuk prachtige bestemmingen onder de winterzon. Naast de nieuwe bestemming Qatar is het aantal accommodaties op alle overige bestemmingen verder uitgebreid door Isropa Reizen. Loek Houtenbos is enthousiast: "Met name Qatar, de Emiraten en Oman zijn perfecte winterzonbestemmingen, waarvoor een stijgende vraag in de markt bestaat. Deze bestemmingen bieden veel aan de meer individueel ingestelde reizigers, zoals o.a. fly-drives. Bijkomende voordelen van deze bestemmingen zijn het kleine tijdsverschil en de beperkte vliegafstand". Isropa Reizen biedt Qatar ook aan als combinatiereis met Dubai.