Gemeente Eindhoven

Persbericht: 18 oktber 2004

Grote opkomst verwacht

Commissievergadering te volgen via Omroep Eindhoven

In de vervolgvergadering van de raadscommissie Sociale pijler van 19 oktober 2004 (aanvang: 19.00 uur) bespreekt de commissie het onderdeel onderwijs en sport van de gemeentelijke bezuinigingen.

Aan de orde komen onder meer bezuinigingen op onderwijsbegeleiding (DOBA) en het gemeentelijk onderwijsachterstandenbeleid (GOA). De vergadering wordt gehouden in de raadzaal van het Stadshuis.

Op grond van informatie van de directies van SALTO en SKPO wordt rekening gehouden met de komst van tussen de 1.000 en 2.000 leerkrachten en ouders.
Vanwege brandweervoorschriften mogen slechts 1.200 personen tot het Stadshuis worden toegelaten. Omdat de raadzaal slechts in beperkte mate ruimte kan bieden aan zoveel belangstellenden, is de vergadering ook te volgen via een groot projectiescherm in de Hal van Honderd van het Stadshuis. Daarnaast zendt Omroep Eindhoven vanaf 19.00 uur de vergadering uit via haar eigen televisiekanaal.

Commissievergadering Sociaal economische pijler Donderdag 21 oktober is de commissievergadering Sociaal economische pijler. Ook in deze commissie worden de bezuinigingsvoorstellen besproken. Aan bod komt onder meer het armoedebeleid/schuld dienstverlening.

© 2004 Gemeente Eindhoven