Ingezonden persbericht

Mobiel met KIESKEURIG

Online vergelijk van auto's en fietsen

CULEMBORG, 20041019 -- Vanaf vandaag kunnen bezoekers van vergelijkingssite KIESKEURIG producten, prijzen en aanbieders gaan vergelijken in de nieuwe categorie Auto&Fiets. In Nederland rijden momenteel 8 miljoen personenauto's rond en 18 miljoen fietsen. Vorig jaar kochten we met zijn allen zo'n 490.000 nieuwe personenauto's en 1.324.000 nieuwe fietsen. Uit recente statistieken van KIESKEURIG blijkt dat bezoekers van Kieskeurig.nl op zoek zijn naar handige, gesorteerde informatie over deze populaire producten, om zo tot een weloverwogen aankoopbeslissing over te kunnen gaan.


In de groep Auto vindt de chauffeur product- en prijsvergelijk van allerlei artikelen, zoals autoradio's, navigatiesystemen, audiovisuele multimedia, speakers en versterkers. Door een samenwerking met Independer kunnen bezoekers via KIESKEURIG financiële producten als autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Ook online autoverzekeringstests behoren tot de mogelijkheden. Omdat het product "auto" zelf niet mag ontbreken heeft KIESKEURIG gekozen voor een samenwerking met Autotrack. Zo vergelijkt de automobilist eenvoudig occasions, nieuwe auto's en accessoires.

Fanatieke fietsers kunnen hun hart ophalen bij de groep Fietsen. Hier worden onder andere volwassenen- en kinderfietsen en bijpassende accessoires zoals kinderfietsstoeltjes vergeleken op productspecificaties en op de prijzen die de verschillende aanbieders hanteren. Bij elke productgroep vindt de consument achtergrondteksten, waarin de belangrijkste aandachtspunten voor de aanschaf van het product op een rij worden gezet. Hierbij kan gedacht worden aan veiligheidstips voor een kinderfietsstoeltje, of aan de meetwijze van de framemaat voor een volwassenenfiets.

Het aantal productgroepen in de categorie Auto&Fiets zal in de komende maanden steeds verder uitgebreid worden, evenals het aantal winkels.
KIESKEURIG ontvangt dagelijks 60.000 bezoekers en is daarmee de grootste product- en prijsvergelijkingssite van Nederland.




Ingezonden persbericht