Gemeente Grave

Project herontwikkeling Christus Hemelvaartkerk. Interesse in een woning....?

De herontwikkeling op de locatie van de voormalige Christus Hemelvaartkerk neemt steeds concretere vormen aan. De procedure tot verlening van de bouwvergunning is in volle gang en er wordt hard gewerkt om alles op tijd gereed te krijgen.

Belangstelling
De plannen op de locatie aan de Dr. Wierstraat mogen rekenen op een brede belangstelling, zeker van mensen die graag een woning in het nieuwe project willen betrekken. Concrete verkoop en/of verhuur is echter nog niet aan de orde. Dit kan pas op het moment dat de bouwvergunning onherroepelijk is.

Afspraak
In de overeenkomst die tussen Artica Vastgoedontwikkeling en de gemeente is gesloten, is de afspraak gemaakt dat gegadigden uit de directe omgeving van het project voorrang krijgen bij de toewijzing en/of verkoop van woningen. Het gaat hierbij dan om inwoners van de wijken Mars, Zittert, Rode en Blauwe dorp. Deze begunstiging geldt gedurende een termijn van 2 maanden en gaat pas in op het moment dat de officiële verkoop van start gaat. Zoals hiervoor reeds is aangegeven, is er nog geen sprake van een onherroepelijke bouwvergunning waardoor het startpunt van deze periode van 2 maanden nog vastgesteld moet worden.

Interesse
Tot dat moment kunt u echter toch al uw interesse in een koop- of huurwoning kenbaar maken. Daarvoor kunt u een briefje sturen naar Artica Vastgoedontwikkeling, Postbus 75, 5340 AB Rosmalen, onder vermelding van Hemelvaartkerk Grave. Vermeld verder uw naam en adres en of u in een van de hierboven genoemde wijken woont. De mensen die zich reeds gemeld hebben bij Artica Vastgoedontwikkeling hoeven niet meer te reageren. Deze correspondentie zal Artica doorsturen naar de juiste contactpersonen.

Contactpersonen
Hieronder vindt u de adressen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onderstaande contactpersonen:
- Koopwoning: Rabomakelaardij Zuid, telefoon 0485-454151. Contactpersoon: de heer H. Linders.

- Huurwoning: Woningstichting Vitalis, telefoon 040-2571777. Contactpersoon: mevrouw H. van Baal. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de heer De Wit van Artica Vastgoedontwikkeling, telefoon 073-5220033.

Projectenwinkel
Wilt u het project herontwikkeling Christus Hemelvaartkerk in globale zin (eerst nog) eens bekijken dan kunt hiervoor terecht in de gemeentelijke projectenwinkel, Trompetterstraat 28 Grave. Deze projectenwinkel is iedere woensdagmiddag van 14.00 17.00 uur en iedere vrijdagochtend van 09.00 12.00 uur geopend. De gemeentelijke projectenwinkel is o.a. bedoeld om inwoners te informeren over welke bouwplannen er de komende jaren in onze gemeente te verwachten zijn. De projectenwinkel heeft echter geen bemiddelende functie bij de verkoop of verhuur van woningen. In voorkomende gevallen wordt u doorverwezen naar de betrokken bedrijven of personen.

Voor meer projectgegevens; klik hier