Time : 11:04:28 AM
Date : Friday, October 08, 2004
Sender Name: Utopia Belgium

UTOPOLIS ROLT DE RODE LOPER UIT: LADIES MOVIE NIGHTS

Utopolis Group rolt de rode loper uit voor alle dames!

Utopolis Group, stelt als eerste in België "Ladies Movie Nights" voor. Het concept? Eén woensdag per maand staan de dames extra in the picture bij Utopolis. Een avondje uit enkel en alleen voor dames!

Ladies Movie Night, een verwenavondje voor actieve dames van alle leeftijden. We starten de avond (vanaf 19u00) met een aperitiefje en workshops omtrent 'beauty en cosmetica'. Om 20u00 dimmen we het licht en krijgt u een avant-première. Na de film kan u nakaarten bij een drankje en ontvangt u een geschenkentas boordevol leuke cadeaus.

Ladies Movie Night wordt één keer per maand op woensdag georganiseerd in onze vier Utopolis complexen: Aarschot, Lommel, Mechelen en Turnhout. De prijs per persoon per avond bedraagt ¤ 9,50.

Graag hadden wij u, als journaliste, uitgenodigd op de première van onze eerste Ladies Movie Night op 20 oktober in Utopolis Mechelen. Wij hebben speciaal voor u een aangepast avondvullend programma uitgewerkt:

18u00 Verwelkoming met diner
18u30 Aanvang persconferentie
19u15 Workshops in samenwerking met Club des Créateurs de Beauté 20u00 Avant-première "Shall We Dance?" met o.a. Richard Gere en Jennifer Lopez in de hoofdrollen
22u00 Receptie

Had u graag aanwezig geweest op de première van onze eerste Ladies Movie Night? Schrijf u snel in via mechelen@utopolis.com vòòr 15 oktober met de vermelding van je naam en medium, wij zorgen voor een hartelijke ontvangst.

Kan u echter niet aanwezig zijn maar wenst u aan dit unieke concept redactionele aandacht te besteden, kan u steeds contact opnemen met Ellen Naegels
enaegels@utopolis.com
of telefonisch +32 15 55 77 33
voor bijkomende informatie of een volledig persdossier.

Utopolis heeft alvast de rode loper voor u uitgerold.

De affiche vindt u terug bij dit persbericht op www.pressreleases.be

URL: http://www.utopolis.com

Link to Press Release - NL