Time : 3:44:53 PM
Date : Friday, October 08, 2004
Sender Name: Little Dreams Foundation Belgium

Uitnodiging voor de officiële lancering van de "Little Dreams Foundation Belgium" stichting van "Phil Collins en zijnechtgenote Orianne"

Woensdag 20 oktober 2004 om 11h30

Théâtre de Vaudeville, Koninginnegalerij 13, 1000 Brussel

Op initiatief van Phil Collins en zijn echtgenote Orianne heeft de Little Dreams Foundation in september 2001 haar deuren geopend in Zwitserland.

Het is hun wens hulp te bieden aan jongeren die, gedreven door hun passie in een sportief of artistiek domein en ondanks hun doorzettingsvermogen, geconfronteerd worden met financiële beperkingen.
Het doel is niet alleen deze jongeren, van 4 tot 16 jaar, een financiële ruggensteun te bieden maar ook hun inzet te ondersteunen, hun initiatief aan te moedigen, hen te helpen hun droom waar te maken.
De Little Dreams Foundation biedt het ganse jaar door haar steun door middel van een individueel programma (opleidingskosten, trainingen, uitrusting enz.) dat hen in staat stelt om in de beste omstandigheden alle kansen aan hun kant te krijgen om hun droom waar te maken en te evolueren naar een professionele carrière.

Drie jaar na de lancering van de Little Dreams Foundation werd het belangrijk om in het buitenland filialen op te richten teneinde op een efficiënte manier lokaal aanwezig te zijn.

Wij zijn fier u vandaag de opening van onze LDF antenne in België te kunnen aankondigen en nodigen u bij deze gelegenheid graag uit op haar voorstelling, gevolgd door een receptie.
De voorstelling laat u toe om:

- De grondslag, de missie en het succes van de stichting en de kinderen te begrijpen

- Te ontdekken welke peters de stichting op Belgisch niveau reeds steunen, dit zijn Jean-Marie Pfaff (voetbal), Marc Herremans (triathlon), Joël Smets (motor-cross) enz.

Indien u deze voorstelling wenst bij te wonen gelieve u dan in te schrijven door middel van volgend formulier of per e-mail.

Contact :
Veronique de Smet
0477 77 34 55
veronique@littledreams.be

Graag uw antwoord op volgend faxnummer 056/20 50 96 voor 15-10-2004 of per mail : veronique@littledreams.be

O Ja, ik zou graag aanwezig zijn op de officiële voorstelling die door gaat op 20-10-2004 om 11h30 in de Théâtre de Vaudeville, Koninginnegalerij 13, 1000 Brussel
O Ik zal vergezeld zijn van dhr/mevr. :
Bedrijf / Media:
Naam:
Adres::
Tel :
Fax :
E-mail :

Voor bijkomende informatie gelieve contact op te nemen met:

Veronique De Smet
Little Dreams Belgium
Tel +32 473 34 27 58
E-mail : veronique@littledreams.be