Provincie Noord-Holland

Pannavoetbal Gratis sport- en spelinstuif in herfstvakantie

Op woensdag 20 oktober aanstaande van 13.00 tot 17.00 uur zijn kinderen van 8 t/m 16 jaar van harte welkom op de sport- en spelinstuif in het Pim Mulierstadion te Haarlem. De instuif maakt deel uit van het provinciaal sportevenement De Helden van Noord-Holland waarbij ondermeer 30 Noord-Hollandse Olympiagangers unieke trainingen geven aan speciaal geselecteerde jonge Noord-Hollandse talenten. Verder is er een sport- en gezondheidsmarkt voor volwassenen. De toegang tot het evenement is gratis.

Er kan door kinderen kennis gemaakt worden met aangepaste sporten zoals rolstoelvaardigheidstraining (Klas op Wielen), rolstoelhockey en quadrugby (lijnbal met rolstoelen en de wereldbal). Verder zijn er funactiviteiten met levend tafelvoetbal, klimattractie, klauterbaan en springkasteel. Tot slot is er de mogelijkheid mee te doen aan het populaire Panna-voetbal, streetdance en ulimate frisbee (een spel van 6 tegen 6).

Ingeval van slecht weer, worden de activiteiten verplaatst naar de Kennemer sporthal. Deze is op loopafstand van het Pim Mulierstadion. Er rijden ook pendelbusjes.

Meer weten? Kijk op www.noord-holland.nl/helden_intro.asp Marieke Ottevanger 12 oktober 2004