Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


20 oktober 2004


TWELLO - Auto opengebroken


Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag een auto aan de Mozartstraat opengebroken. De daders braken met een steekvoorwerp de deur open en namen de geluidsapparatuur mee. De 60-jarige eigenaar uit Twello ontdekte de inbraak in zijn auto en deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.


ZUTPHEN - Inbraak in woning


Inbrekers hebben dinsdag (19/10) een woning aan de Aert van Nesstraat bezocht. De daders braken vermoedelijk met een breekijzer de voordeur open en doorzochten de woning. Er is echter niets vermist. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie.


TOLDIJK - Inbraak in woning

Dieven in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken in een woning aan de Zutphen-Emmerikseweg. De daders kwamen de woning binnen door een ruit te vernielen en namen diverse goederen mee als onder meer een fotocamera, een dvd-speler en een draagbare computer. De politie stelt een onderzoek in.


EERBEEK - Pot teer oorzaak brand


Het omvallen van een pot teer was dinsdagmorgen (19/10) de oorzaak van een brandje in een bedrijf aan de Coldenhovenseweg. De brand werd om 12.00 uur gemeld en de brandweer die snel ter plaatse was had het vuur om 12.17 uur onder controle. Voor zover bekend bleef de schade beperkt.


TEUGE - Politie neemt radardetector in beslag


De politie heeft dinsdagmiddag (19/10) op de Rijksstraatweg de radardetector van een 48-jarige automobilist uit Doesburg in beslag genomen. De politie controleerde de man rond 14.10 uur en zag de radardetector in zijn auto. De politie nam de radardetector in beslag en zorgt er voor dat deze wordt vernietigd.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --