Politie Zuid-Holland-Zuid

20/10 Hoeksche Waard

20-10-2004 - Persberichten District III

ONGEVAL
OUD-BEIJERLAND- Op dinsdagochtend 19 oktober heeft er op de Karel Doormanstraat een ongeval plaats gevonden. Een personenauto bestuurd door een 29-jarige man uit Oud-Beijerland reed over de Nobelstraat. Op de kruising met de Karel Doormanstraat verleende de man geen voorrang aan een 31-jarige vrouw uit Oud-Beijerland die hier op haar fiets reed. De vrouw raakte als gevolg van de aanrijding gewond aan haar onderbuik en rug. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor behandeling.

CONTROLE
OUD-BEIJERLAND- Tijdens een snelheidscontrole met de fotoradar hebben politieagenten op de Beneden Oostdijk 110 bekeuringen uitgeschreven aan bestuurder die te snel reden. De agenten hielden de controle op dinsdag, 19 oktober 2003, van 09.50 tot 12.50 uur. In totaal werden ongeveer 2140 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 73 km/uur.

INGEVORDERD
MAASDAM- Een 29 jarige man uit Hoofddorp is door politieagenten aangehouden wegens rijden terwijl zijn rijbewijs ingevorderd was. Dit gebeurde op woensdagochtend, 20 oktober 2004, omstreeks 05.30 uur, op de Provincialeweg N 217. De man reed in een personenauto waarvan de APK verlopen was. Tijdens de controle ontdekten de politieagenten dat zijn rijbewijs ingevorderd was. Na verhoor is hij heengezonden. De politie maakt proces-verbaal op.