Ingezonden persbericht


Csc nederland benoemt joost van der struijk tot head of business development

Bunnik, 20 oktober 2004 - CSC Computer Sciences BV, één van 's werelds grootste ICT-dienstverleners, benoemt Joost van der Struijk (43) tot Head of Business Development CSC Nederland. In zijn nieuwe functie is Van der Struijk verantwoordelijk voor de new business sales- en marketingactiveiten van CSC in Nederland. Van der Struijk neemt de functie per direct over van Paul van Roozendaal, die sinds 1 september 2004 de functie van Managing Director CSC vervult.

Van der Struijk was tot voor kort Business Development Executive Financial Services bij CSC. Zijn voornaamste taak was het uitbreiden van de activiteiten van CSC op het terrein van outsourcing en IT-projecten, vooral binnen de sector van de financiële dienstverlening. Dit sluit naadloos aan op zijn nieuwe functie.

"De ambities van CSC Nederland richten zich op de uitbreiding van de marktpositie op het vlak van outsourcing", zegt Van der Struijk. "Het fundament hiervoor is reeds gelegd door overeenkomsten met een aantal aansprekende partijen. Dit sterkt mijn streven om CSC Nederland verder te ontwikkelen tot dé partner voor outsourcing."

Vóór zijn overstap naar CSC Nederland werkte Van der Struijk bij Cap Gemini Ernst & Young, Xerox Nederland, Siemens Nixdorf en Philips Nederland.

Over CSC
Computer Sciences Corporation (CSC) is sinds de oprichting in 1959 uitgegroeid tot één van 's werelds grootste IT-dienstverleners. CSC's missie is het leveren van oplossingen aan organisaties in industrie en overheid, die exact aansluiten op hun specifieke eisen en die deze organisaties in staat stellen te profiteren van de geavanceerde toepassing van technologie.

CSC heeft wereldwijd circa 90.000 medewerkers. Zij richten zich op systeemontwerp en -integratie, outsourcing van IT en bedrijfsprocessen, applicatiesoftwareontwikkeling, web- en applicatie-hosting en managementconsulting. Het hoofdkantoor van CSC staat in El Segundo, Californië. Het bedrijf behaalde een omzet van $14,9 miljard over de periode van de laatste 12 maanden (eindigend op 2 juli 2004). Voor meer informatie: www.csc.nl

###