Numico NV

Persbericht

Numico benoemt Vice President Babyvoeding voor de regio Nederland, Duitsland en België

Zoetermeer, 20 oktober 2004 ­ Koninklijke Numico N.V. kondigt de benoeming aan van de heer Peter Bennemeer als Vice President Babyvoeding voor de regio Nederland, Duitsland en België en als Managing Director Babyvoeding Nederland met ingang van
1 januari 2005.

In zijn nieuwe functie zal Peter Bennemeer verantwoordelijk zijn voor de implementatie en uitvoering van de babyvoedingsstrategie in voornoemde landen.

Peter Bennemeer (42), met Nederlandse nationaliteit, komt van H.J. Heinz waar zijn laatste functies die van Managing Director Nederland en Area Director Noord-Europa waren. Voordat Peter Bennemeer bij H.J. Heinz in dienst trad, bekleedde hij diverse senior management- en verkoopfuncties bij Reckitt Benckiser, Kellogg's en Mars, Inc.

Koninklijke Numico N.V. is een bedrijf gericht op gespecialiseerde voedingen met leidende posities in de markten van Babyvoeding en Klinische Voeding. Numico is actief in meer dan 100 landen en heeft circa 10.500 medewerkers in dienst (www.numico.com ).

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Koninklijke Numico N.V. Corporate Communications tel. +31 79 353 9931 Koninklijke Numico N.V. Investor Relations tel. +31 79 353 9003 0434


---- --