Medewerking gevraagd inzake vaststelling identiteit slachtoffer Subject was: Conversion Results: getuigenoproep inzake dode vrouw Nijswiller (deel 1)

Ingezonden persbericht


Internet: www.politie.nl/limburg-zuid
E-mail: communicatie@limburg-zuid.politie.nl


1. Limburg-Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Jos Koevoets
Onderwerp ( Persbericht
Datum ( 20 oktober 2004
Opmerkingen ( zie bijlagen met foto's

Medewerking gevraagd inzake vaststelling identiteit van slachtoffer Afgelopen maandag 18 oktober werd omstreeks 15.00 uur op een akker langs de Rijksweg de N281 in Nijswiller tegenover het Sophianumcollege het stoffelijk overschot aangetroffen van een tot nu toe onbekende vrouw. De politie denkt dat de vrouw het slachtoffer is geworden van een misdrijf.


. Het gaat om een vrouw met een Aziatisch uiterlijk en een tenger postuur.
. Ze is tussen de 20 en 40 jaar, ongeveer 1,53 meter lang en weegt ongeveer 50 kg.
. Ze heeft lang donkerbruin haar tot over de schouders.
. Op haar rechterwenkbrauw heeft zij boven haar neus een wrat.
. Op haar linkerbovenarm heeft zij ter hoogte van haar schouder een ongeveer 3 centimeter grote tijdelijke tatoeage met de afbeelding van een piratenhoofd met een rode doekom het hoofd geknoopt en een oorring in het linkeroor.
. Om haar rechtermiddelvinger droeg ze een zilverkleurige ring met een zwarte steen met zowel links en rechts daarvan drie doorzichtige kleinere steentjes.
. Om haar rechterpols droeg ze een zilverkleurige armband aan beiden uiteinden voorzien van een balletje. In de armband stonden de letters X I A
. Om haar hals droeg ze een goudkleurige ketting met een hanger. Aan de voorzijde staat een boedah-figuur afgebeeld.

Mensen die weten wie de aangetroffen vrouw is of iemand missen uit hun omgeving die aan het opgegeven signalement voldoet, worden verzocht de politie Limburg Zuid te bellen op het telefoonnummer: 0900-8844

Foto's van het slachtoffer en haar sieraden worden via e-mail ter beschikking gesteld voor publicatie.
---- --