Gemeente Heerlen

20 oktober 2004

Gemeente verheugd over keuze Consent

De gemeente Heerlen is verheugd dat Onderwijsadviesorgaan Consent gekozen heeft voor centrale huisvesting in Heerlen. In gezamenlijkheid hebben de wethouders Damen en Prickartz Consent kunnen overtuigen van de kwaliteiten van de stad.

Heerlen heeft de afgelopen jaren, samen met besturen en directies van de onderwijsinstellingen ingezet op de versterking van de lokale en regionale onderwijsontwikkelingen. Deze inzet heeft zowel betrekking op de inhoud en kwaliteit van het onderwijs als op de huisvesting van het onderwijs.

Samen met de directie van Consent is verkend of huisvesting van Consent in Heerlen de wederzijdse ambities kunnen versterken. Heerlen ziet in Consent een versterking van de economische- en kennisinfrastructuur, en een aanzienlijk aantal gekwalificeerde arbeidsplaatsen in het Heerlens centrum (circa 150).

De gemeente is dan ook verheugd dat Consent na een intensief overleg gekozen heeft voor Heerlen. Heerlen ziet hierin een bevestiging van de aantrekkelijkheid van haar kantorenlocatie - centraal in het centrum: dicht bij de openbaar vervoervoorzieningen en bij een aantrekkelijk winkelcentrum.

Gemeente Heerlen, 20 oktober 2004
Afdeling Communicatie
Richard Pisters
(045) 56 04 712
r.pisters@heerlen.nl


-----------------------
p e r s

p e r s

p e r s

---- --