PSV

Voorzitter Westerhof opent vierde verdieping Philips Stadion

In het Philips Stadion is de laatste maanden met man en macht gewerkt aan de verbouwing van de vierde verdieping. Zondag, rondom de wedstrijd tegen Ajax, zal voorzitter Rob Westerhof de geheel vernieuwde PSV Business Club openen. Een spectaculair entertainmentprogramma omlijst de middag.

PSV creëert in het Philips Stadion een omgeving die naast succes ook veel gastvrijheid uitstraalt en aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. De vierde verdieping, thuishaven van PSV Business Club-leden, bestaat voortaan uit drie verschillende ruimtes met elk een eigen atmosfeer en karakter: de Living, het Sports Cafe en de Lounge.

De Lounge heeft een hele trendy uitstraling, bedoeld voor het jongere publiek dat het ambieert om te netwerken in een informele sfeer. In de Living doet de inrichting denken aan die van een herensociëteit, klassiek en sfeervol ingericht met onder meer een open haard. Het Sports Cafe heeft het karakter van een volwassen uitgaansgelegenheid, voor een gezellig zakelijk avondje uit. Om 15.00 uur zal voorzitter Westerhof de opening verrichten. De aftrap van PSV - Ajax is om 12.30 uur.

"Ik ben bijzonder trots op het feit dat PSV weer koploper is op het gebied van relatiebeheer, hospitality en het bedienen van de zakelijke markt", zegt directeur Rob Ribbers over de nieuwe vierde etage van het Philips Stadion. "We hebben voor de verbouwing geluisterd naar de wensen van de leden en zijn daarmee aan de slag gegaan. Het resultaat mag er wezen. Zo is onder meer de grote glaswand weg, waardoor een groot deel van stoelen op de vierde etage in de buitenlucht staan. Men kan zo de sfeer in het Philips Stadion maximaal beleven. Ik kijk er naar uit om onze zakelijke relaties er te ontvangen", zegt Ribbers.