2e persbericht van woensdag 20 oktober 2004

Eindhoven 20-10-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Snelheidsduivel moet rijbewijs inleveren

Op de Leenderweg is woensdag rond 13.30 uur een 35-jarige automobilist uit Eindhoven betrapt toen hij ruim 50 km/u te hard reed. Op de Leenderweg is de toegestane snelheid 70 km/u. De man reed daar 121 km/u. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Bromfietster gewond bij aanrijding

Een 17-jarig meisje uit Eindhoven is woensdagochtend rond 10.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Noord Brabantlaan / Bredalaan. Ze kwam daar op haar brommer in botsing met een auto die werd bestuurd door een 84-jarige vrouw uit Eindhoven. Het meisje is met een gebroken hand en rugletsel opgenomen in een ziekenhuis. De vrouw raakte niet gewond. Over de toedracht van de aanrijding is nog niets bekend.

Helmond: Roodlichtcontrole

Op de kruising Helmondsingel/Wolfsputterbaan/Deurneseweg is woensdagochtend tussen 7.15 en 8.45 uur een roodlichtcontrole gehouden. Zeven bekeuringen werden uitgedeeld voor het rijden door rood.

Aarle-Rixtel / Beek en Donk: Verkeerscontroles

Woensdagmorgen tussen 7.00 en 10.00 uur zijn verkeerscontroles gehouden op de Albers Pistoriusstraat en de Klokkengietersstraat in Aarle-Rixtel en de Oranjelaan in Beek en Donk. Daarbij zijn 21 bekeuringen uitgedeeld aan bestuurders van autos en brommers die door het rode verkeerslicht reden, hun autogordel niet droegen en/of niet-handsfree aan het bellen waren.

Eersel: Jassen uit vrachtwagen gestolen

Uit een aan de Groes geparkeerde vrachtwagen zijn tussen dinsdag 20.00 uur en woensdag 7.00 uur een nog onbekend aantal damesjassen weggenomen. De oplegger werd opengebroken om bij de jassen te komen.

Son: Woninginbraak

In een woning aan de Oerallaan is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken. De dader brak de tuindeuren aan de achterkant van de woning open. Weggenomen werden onder meer een laptop, geld, een schilderij, een rijbewijs en een paspoort.

Valkenswaard: Computers weggehaald

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Kluizerdijk zijn drie computers met beeldschermen weggehaald. Dat gebeurde woensdag tussen 0.30 en 9.00 uur. Een raam aan de zijkant van het pand werd opengebroken.

Veldhoven: Woninginbraak

In een woning aan de Run 8300 is woensdagochtend tussen 9.30 en 10.15 uur ingebroken. Een raam aan de achterkant van het pand werd opengebroken. Weggenomen werden een plasmascherm en twee boxen.