Ingezonden persbericht


Persbijeenkomst: Interpolis royeert illegale henneptelers

Beste meneer, mevrouw,

Interpolis maakt zich zorgen over de toename van het aantal illegale hennepkwekerijen. Deze criminele activiteit veroorzaakt veel overlast en schade. Daarom treedt Interpolis streng op. Als wij er achter komen dat één van onze klanten hennep kweekt, dan zeggen we de relatie op. Of het nu gaat om een particulier of om een bedrijf. Wanneer blijkt dat de oorzaak van de schade hennepteelt is, dan keren we niet uit en nemen we direct afscheid van deze relatie.

Interpolis organiseert een rondetafelgesprek over (de gevolgen van) illegale hennepteelt. Met deskundigen afkomstig uit verschillende disciplines willen we kennis uitwisselen over dit actuele onderwerp.

Wij nodigen u graag uit dit rondetafelgesprek bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 oktober 2004, van 16.00 tot 18.00 uur. Wij verwachten u vanaf 15.30 uur in het hoofdkantoor van Interpolis, Spoorlaan 298 in Tilburg.

Deelnemers aan het gesprek zijn:

* mr. drs. G.A.C. Beckers (André), advocaat gespecialiseerd in hennepzaken;
* dr. R.L. Vreeman (Ruud), burgemeester van Tilburg;
* drs. H.B.H.G. Wilke (Erik), adjunct-directeur Aedes, vereniging van woningbouwcorporaties;
* drs. A.J.A. Wiechmann (Alof), directeur Schade Bedrijven bij Interpolis. Gespreksleider is drs. F. van der Linden (Frénk), freelance journalist, werkt o.a. voor NRC Handelsblad, NPS en Nieuwe Revu.

Wij stellen uw aanwezigheid op prijs. Met het oog op de organisatie verzoeken wij u vriendelijk per e-mail of telefoon te laten weten of u aanwezig zult zijn. Na aanmelding, ontvangt u van ons een routebeschrijving.

Met vriendelijke groet,

Interpolis N.V.

Concern Communicatie

Ria Luichies, woordvoerder Interpolis

telefoon (013) 462 39 21

e-mail: g.luichies@interpolis.nl