Bouwfonds

STRADMEIJER VERTREKT BIJ BOUWFONDS

Diederik Stradmeijer (39) heeft te kennen gegeven zijn functie als directeur Bouwfonds Property Development per 1 januari 2005 neer te leggen.

Stradmeijer kwam 11 jaar geleden als ontwikkelingsmanager in dienst bij Bouwfonds Vastgoedontwikkeling. Gedurende deze periode heeft hij zich ontwikkeld tot statutair directeur van Bouwfonds Property Development.

Stradmeijer was recentelijk nauw betrokken bij de overname door Bouwfonds van MAB Group. Als deal champion speelde hij een belangrijke rol in het onderhandelingstraject en de integratie van beide organisaties, die binnenkort zal worden afgerond. Hiermee is Bouwfonds Property Development gegroeid tot de grootste Nederlandse ontwikkelaar op het gebied van commercieel vastgoed.

Stradmeijer heeft aangegeven dit een mooi moment te vinden om zich te beraden op een volgende uitdaging in de vastgoedsector.

De Raad van Bestuur van Bouwfonds betreurt het vertrek van de heer Stradmeijer, maar respecteert zijn beweegredenen.

Stradmeijer zal zijn taken en verantwoordelijkheden binnen Bouwfonds overdragen aan de overige leden van het management team van Bouwfonds Property Development.

Hoevelaken, 19 oktober 2004
ABN AMRO Bouwfonds Nederlandse Gemeenten N.V.

Bouwfonds Corporate Communications
Hans Hermans, telefoon 033-2539226

Zie ook onze website: www.bouwfonds.nl