Ingezonden persbericht



- persbericht -

Twigger lanceert Twigger@Work

Amsterdam, 20 oktober 2004 - Twigger lanceert vandaag haar nieuwe dienst Twigger@Work. Met deze dienst krijgen werknemers wereldwijd toegang tot hun mailfolders en contactpersonen met behulp van een web browser. Alles wat de gebruiker doet via de website van Twigger@Work wordt gelijktijdig in het mailprogramma uitgevoerd. Anders dan bij andere producten werkt Twigger@Work samen met de computer van de gebruiker en niet met een mail_ of netwerkserver. Iedereen kan individueel een abonnement afsluiten. Tijdens de introductiefase kan iedereen gratis Twigger@Work uitproberen.

Vanaf vandaag kan iedereen die gebruik maakt van Outlook op een Windows computer zich als gebruiker registreren op de site van Twigger@Work. Met deze dienst maken gebruikers hun e-mailprogramma wereldwijd toegankelijk via een web browser. Gebruikers kunnen hun e-mail in alle folders en hun contactpersonen inzien. Tevens kan de gebruiker alle gangbare functies voor e-mail uitvoeren zoals antwoorden, doorsturen, verwijderen en verplaatsen. Na de introductiefase betalen men ¤ 35,- per gebruiker per jaar voor de dienst.

Hoe werkt Twigger@Work

Allereerst meld je je aan via de website www.twiggeratwork.nl. Na het kiezen van een gebruikersnaam en wachtwoord download je de Twigger@Work Client. Deze wordt geïnstalleerd op de computer waar Outlook draait. Nu kan je, zolang de Client actief is, overal ter wereld bij je e-mail via de website van Twigger@Work.

Twigger@Work beveiligt alle informatie met het SSL protocol. Deze beveiligingstechnologie is de Internetstandaard voor het veilig versturen van informatie

De Twigger@Work dienst heeft verder geen invloed op het beveiligingsniveau van het netwerk.

Voor wie is Twigger@Work:

Twigger@Work is ontwikkeld voor werknemers van bedrijven die nog geen webmail oplossing bieden. Met een abonnement bij Twigger@Work kan men toch over deze functionaliteit beschikken. Bovendien kan Twigger@Work ook goed voor de thuissituatie gebruikt worden.

Introductiefase

De eerste maand is Twigger@Work in een introductiefase en kan iedereen de dienst gratis gebruiken en testen. Na deze maand zal Twigger@Work een betaalde dienst worden. Gebruikers betalen dan ¤ 35,- per jaar per gebruiker.

De eerste versie van Twigger@work geeft gebruikers toegang tot e-mail en contactpersonen en is geschikt voor Outlook op Windows systemen. Voor het einde van het tweede kwartaal van 2005 zal de agendafunctie worden toegevoegd. In de toekomst zullen ook alternatieve mailprogramma's en besturingssystemen worden ondersteund.

Op de website www.twiggeratwork.nl vindt u een demonstratie.

Een screenshot van Twigger@Work vindt u op: http://www.twigger.nl/@work/taw.jpg

-Einde bericht-

Informatie (