Gemeente Zwolle

De toekomst van Zwolle

U hebt het vast al gemerkt: Zwolle werkt aan haar toekomst. Stedenbouwkundigen, planologen en andere deskundigen zijn bezig met het schrijven van een structuurplan waarin staat hoe de stad moet groeien tot 2020. Het mooie is: u zit op de eerste rij. Want op www.detoekomstvanzwolle.nl leest u alles over hoe de stad Zwolle en haar buitengebied zich tot 2020 kan ontwikkelen.

Het 4e gezicht van Zwolle
Bent u ook trots op Zwolle? Lees dan meer over hoe de stad zich kan ontwikkelen. Er zijn drie scenario's uitgedacht: drie mogelijke richtingen die Zwolle kan kiezen. Maar we zouden het bijzonder leuk vinden om te horen hoe u tegen de toekomst van Zwolle aankijkt. Welke toekomstmogelijkheden ziet u voor de stad en haar buitengebied? Schrijf uw eigen verhaal over de toekomst van Zwolle en maak kans op een helikoptervlucht boven de stad. Wat u hiervoor moet doen? Surf snel naar www.detoekomstvanzwolle.nl, download de drie toekomstscenario's en beantwoord met behulp daarvan de volgende vraag:

In welk van de drie scenario´s zou u als inwoner het liefste wonen en waarom? U mag ook een ander scenario bedenken.

Het leukste, spannendste, meest originele verhaal wordt beloond met de superprijs: een helivlucht boven Zwolle. Afbeelding: foto heli Voor de drie andere leukste inzendingen is er een rondleiding van anderhalf uur voor twee personen in het Huis van de Toekomst in Amsterdam, inclusief
1e klas NS dagkaarten, samen t.w.v. ¤ 150,- .

Uw verhaal wordt beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit: mevrouw Marlies van Wijhe, directeur van Van Wijhe Verf, mevrouw Thérèse Boer, mede-eigenaar van het 3-sterren restaurant De Librije, de heer Co Verdaas, lid van de Tweede Kamer en John Berends, juryvoorzitter en wethouder Ruimtelijke Ordening.

Stuur uw inzending naar: postbus@zwolle.nl of Postbus 10007, 8000 GA in Zwolle, onder vermelding van 'Het 4e gezicht van Zwolle'. U kunt ook reageren via www.detoekomstvanzwolle.nl. Inzendingen moeten uiterlijk maandag 15 november bij ons binnen zijn.

Laatste Wollenaars prijsvraag
Op www.detoekomstvanzwolle.nl kunt u ook een dag uit het leven van de familie Z. Wollenaar volgen in drie toekomstscenario's. Download nu hun belevenissen vanaf de site en lees ze nog eens rustig na. Dat is interessant, want in deze Wijzer stellen we u opnieuw een vraag over de Wollenaars. Dit is dus uw laatste kans op de onderstaande prijs.

De nieuwe vraag luidt deze keer:
Op welke locatie woont oma Wollenaar in het scenario 'IN', en waar woont ze volgens het scenario 'Zwolle AAN'?

Weet u het antwoord? Vul de bon uit de Peperbus in of mail uw juiste antwoord via www.detoekomstvanzwolle.nl, afdeling Ontwikkeling ruimte en Strategie. U maakt dan kans op een rondleiding voor twee personen in het Huis van de Toekomst in Amsterdam, inclusief 1e klas treinkaartjes, u aangeboden door Living Tomorrow, NS en Gemeente Zwolle. U heeft dus nog twee kansen om te winnen. De winnaar wordt steeds bekendgemaakt in de eerstvolgende Wijzer.

Het juiste antwoord op de vorige prijsvraag is: In Zwolle IN wonen studenten in studentenflats aan de Westerlaan, in het scenario Zwolle UIT wonen studenten in Assendorp en in Kampen.

De rondleiding voor twee personen in het Huis van de Toekomst in Amsterdam, inclusief 1e klas treinkaartjes gaat deze keer naar: A.J. Bos uit Zwolle.


---