Amsterdam Airport Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol introduceert Schiphol Smart Parking: gereserveerde parkeerplaatsen tegen gereduceerd tarief

Persbericht / Press Release                                   
Schiphol,                                                     
8 20 oktober 2004                                             
Vanaf 20 oktober is het mogelijk om vooraf een parkeerplaats op P3 Lang Parkeren te reserveren. Bij de reservering wordt bovendien een korting op het tarief gegeven. Met Schiphol Smart Parking kan de passagier drie weken parkeren maar hij hoeft slechts voor twee weken af te rekenen. Voor twee weken parkeren op P3 betaalt men slechts 10 dagen.

Om gebruik te kunnen maken van Schiphol Smart Parking moet wel minimaal een maand van te voren een parkeerplaats worden gereserveerd via www.schiphol.nl Bij het maken van de reservering wordt de gewenste parkeerperiode ingevuld en vooraf betaald met een creditcard. Bij aanvang van de reis hoeft de reiziger bij de ingang van P3 geen parkeerkaart te trekken. Het volstaat om de creditcard in de kaartlezer te steken. Bij terugkomst hoeft niet te worden afgerekend bij de automaat, maar kan de passagier direct het parkeerterrein verlaten door de creditcard weer in de lezer te steken.

Amsterdam Airport Schiphol wil met Schiphol Smart Parking een extra service verlenen aan passagiers. Vooral in de drukke zomerperiode is er veel vraag naar gereserveerde parkeerplaatsen. Met Schiphol Smart Parking geeft de luchthaven aan lang parkeerders naast een prijsvoordeel ook gemak en zekerheid.

Schiphol Smart Parking is beschikbaar vanaf een parkeerperiode van twee weken. Meer informatie is te vinden op www.schiphol.nl of bij 0900-SCHIPHOL (30 cent per minuut).

Tarieven P3
Normaal tarief Schiphol Smart Parking Korting

E 47,50 eerste 72 uur,
daarna E 5 per 24 uur

15 dagen E 107,50 15 dagen E 82,50 E 25,00

22 dagen E 142,50 22 dagen E 107,50 E 35,00

091-2004/mb


Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl
---- --