MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Slayer & Slipknot: The Unholy Alliance

Delft, 23 juni 2004

SLAYER & SLIPKNOT
THE UNHOLY ALLIANCE MAAKT AHOY ONVEILIG

Op 21 oktober 2004 spelen Slayer en Slipknot in Ahoy tijdens de Europese Unholy Alliance Tour. Een unieke en voor velen een typische combinatie. Het metal boegbeeld Slayer samen met de meest opvallende nieuwkomer in het genre van de laatste jaren, Slipknot.

Vanaf de oprichting in 1995, komt de collectieve psyche van Slipknot niet alleen tot uiting via hun muziek, maar ook via hun maskers, pakken, live shows en zelfs hun fans en subcultuur: Slipknot gooit de remmen los. De band legt nog meer de nadruk op zijn mysterieuze anonimiteit door de negen bandleden tijdens shows om te dopen tot de nummers 0 t/m 8. Afgelopen maandag, 21 juni, stond Slipknot nog in het voorprogramma van Metallica in Amsterdam ArenA waar de band het publiek overmeesterde met zijn interessante Industrial sound. Tevens heeft de band in de ArenA een gouden plaat in ontvangst mogen nemen voor debuutalbum Slipknot. Op de nieuwe single moeten we nog héél even wachten, maar dat deze single en de bijbehorende videoclip speciaal worden, staat vast.

Slayer, opgericht in 1982 is één van de invloedrijkste en extreme metal bands ter wereld. Door de combinatie van Slayer's handelsmerk speed metal met het tempo, de songlengte en structuur van hardcore is het album Reign in Blood uit 1986 door velen uitgeroepen tot 's werelds beste speed metal album aller tijden. Op 5 juni jl., bewees Slayer tijdens hun optreden op Dynamo Open Air in het Goffertpark te Nijmegen, weer dat ze nog lang niet uitgespeeld zijn. Een knalhard optreden zorgde ervoor dat de Goffert op zijn grondvesten trilde.

Slipknot samen met Slayer tijdens de Unholy Alliance Tour. Klasse gewaarborgd!
Slayers Kerry King citeert: 'We can't fucking wait! This tour will probably be remembered as the sickest tour to bulldoze Europe ever! Your neck workouts should start immediately. You have been warned!'

Slayer, Slipknot & Guest: The Unholy Alliance
Donderdag 21 oktober 2004
Ahoy Rotterdam
Entree: Euro 40, Euro 38, Euro 36 en Euro 34 (excl. servicekosten) Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop begint as zaterdag 26 juni 2004 om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (Euro 0,45 pm), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.