TNO Arbeid


TNO-inspiratiesessie Productiviteit en ICT

Als fris begin na de zomerstop organiseert TNO nieuwe ICT-inspiratiesessies.

Productiviteit en ICT

Er zijn nog weinig gebieden binnen de bedrijfsvoering van een organisatie waar ICT niet op de één of andere manier wordt ingezet. De verwachtingen met betrekking tot hogere productiviteit en efficiëntie worden maar beperkt ingevuld.

In toenemende mate lijkt ICT eerder een last dan een lust te zijn. Dit uit zich in gebrek aan flexibiliteit, hoge kosten voor beheer en toegenomen werkdruk bij de individuele medewerker. Tijdens onze inspiratiesessie maken we voor u inzichtelijk wat de achterliggende oorzaken zijn van deze problemen.

Voor wie?
Deze inspiratiesessie is bestemd voor directeuren, kennismanagers, managers kwaliteit, hoofden informatie & automatisering en controllers.

Wij heten u graag welkom op:
21 oktober of 18 november van 14.00 tot 17.00 uur bij TNO Arbeid te Hoofddorp. Na afloop is er een borrel. De kosten voor deelname bedragen ¤ 75 exclusief BTW.

Wij geven antwoord op vragen als:

* Wat is het resultaat van 40 jaar informatiseren?
* Hoe zit het nu eigenlijk met business - ICT alignment en wat is de rol van de mens daarin?
* Hoe kan kennis en informatie op een logische manier verankerd worden in de bedrijfsvoering?
* Wat is de impact van het 'virtuele' werken?
* Wat is nu de rol en plaats van een intranet? U kunt zich enkel aanmelden via deze website.

Naast deze generieke sessies organiseren wij ook sessies die zijn toegesneden op uw organisatie:
* Specifieke inspiratiesessies

* TNO organiseert ook specifieke inspiratiesessies die zijn toegesneden op de situatie binnen uw organisatie. Omdat hiervoor enige voorbereidingstijd noodzakelijk is wordt hiervoor een onkostenvergoeding in rekening gebracht.
* Workshops

* Dit zijn sessies waarin een duidelijk omschreven doelstelling bereikt gaat worden. Een voorbeeld van een doelstelling is 'het verkrijgen van inzicht en consensus over de knelpunten en te kiezen oplossingsrichtingen'. De kosten van deze workshops zijn afhankelijk van breedte, diepgang en het te bereiken resultaat. Inlichtingen
Voor organisatorische vragen kunt u contact opnemen met Joyce Lufting, bel 023 554 99 89 of mail j.lufting@arbeid.tno.nl. Voor inhoudelijke vragen brengt zij u in contact met één van onze adviseurs.

Direct naar het bericht: http://www.arbeid.tno.nl/nieuws/20040903.html

info@arbeid.tno.nl
www.arbeid.tno.nl