MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Mastodon opent The Unholy Alliance


Met The Unholy Alliance kan iedere metalliefhebber zijn hart ophalen. De typische combinatie Slayer en Slipknot tesamen op één avond: dat wordt een avondje flink hakken en zagen! En met de toevoeging van Mastodon als opener van het concert kan deze avond al helemaal niet meer stuk. Kaartverkoop voor The Unholy Alliance is reeds begonnen.

Controversieel, verguisd, maar nog lang niet uitgespeeld: Slayer beschikt over een indrukwekkende lijst van verdiensten waar andere bands alleen maar van kunnen dromen. Bovendien is het album Reign in Blood uit 1986 de geschiedenisboeken ingegaan als beste speed metal album ooit. Tijdens de laatste Dynamo Open Air op 5 juni in het Goffertpark te Nijmegen liet de band nog een verpletterende indruk achter.

Het maakt niet uit waar ze staan, het aantal decibellen schiet als een komeet omhoog als Slipknot met hun overdonderende agressieve sound het publiek overvalt. Tel daarbij ook nog eens het luguber uiterlijk vertoon van deze band uit Des Moines op en dan is het feest helemaal compleet. Er valt niet te spotten met Slipknot!

Mastodon: een kwartet uit Atlanta met twee voormalige leden van Today Is The Day. De debuutplaat van Mastodon kwam uit in de herfst van 2001. Op 13 september 2004 brachten de mannen van Mastodon hun derde plaat uit, getiteld Leviathan. Mastodon heeft met zijn mix tussen metal, grind en hardcore het vermogen om aardverschuivende rock ten gehore te brengen, welke tegelijkertijd ambitieus en toegankelijk is. Benieuwd hoe dat uitpakt in Ahoy!

The Unholy Alliance: Slayer, Slipknot & Mastodon Donderdag 21 oktober 2004
Ahoy', Rotterdam
Entree: Euro 40, Euro 38, Euro 36 en Euro 34 (excl. servicekosten) Aanvang: 19.00 uur.

Voor meer informatie: www.mojo.nl

Kaartverkoop is reeds begonnen door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (