NATIONALE VACATUREBANK.NL

Samenwerking NationaleVacaturebank.nl en Metro

Groningen, 20 oktober 2004 - Via de interactieve partnertool van NationaleVacaturebank.nl kunnen Metro-lezers nu zelf op zoek gaan naar de juiste baan en hun CV online plaatsen. Inmiddels staan er meer dan 20.000 vacatures online, waarmee NationaleVacaturebank.nl en Metro de grootste vacature aanbieders van Nederland zijn. De consolidatieslag die in de vacaturemarkt gaande is en de recentelijke overname van VNU verstevigen de positie van NationaleVacaturebank.nl in de wervingsmarkt.

NationaleVacaturebank.nl en Metro hebben eerder dit jaar de handen ineen geslagen om door middel van een combinatie van internet en print effectiever de doelgroep te kunnen bereiken. Metro komt nu met een relaunch van Club Metro, een compleet vernieuwd loyaliteitsprogramma voor de lezers van deze krant.

'Club Metro wil de lezers en leden zoveel mogelijk diensten aanbieden op één makkelijk bereikbare plaats; www.clubmetro.nl. NationaleVacaturebank.nl kan ons één van die diensten bieden: het aanbieden van vacatures en de mogelijkheid om een CV achter te laten', verklaart Berthil van den Brink, manager van Club Metro. NationaleVacaturebank.nl benadrukt de goede samenwerking. Vanessa Pakes van NationaleVacaturebank.nl zegt: 'De samenwerking met Metro verloopt erg prettig. Van beide kanten zijn de resultaten bevredigend. Het is dus niet meer dan een logische stap om deze samenwerking voort te zetten op Club Metro'.

Over Club Metro
Metro vindt een goede relatie met haar lezers erg belangrijk. Om dat te creëren is Club Metro opgericht, waarvan zowel Metro-lezers als Club Metro leden kunnen profiteren. De website, en dus ook de vacaturebank, is voor iedereen toegankelijk. Om ook te profiteren van extra's zoals het Club Metro Magazine en de Club Metro Card, de kortingskaart die geldig is bij een groot aantal winkels, kunnen de lezers zich aanmelden voor 10 euro per jaar. Voorrang, Korting en Fun zijn de kernwoorden waar het bij Club Metro om draait.

Over NationaleVacaturebank.nl
NationaleVacaturebank.nl is de grootste banensite van Nederland met het vacature aanbod van meer dan 45.000 Nederlandse bedrijven en meer dan 120.000 vacatures per jaar. Maandelijks heeft de website meer dan
1,8 miljoen bezoekers, waarvan 51% hoger opgeleid is, 44% MBO en 5% LBO.


---

Noot voor redactie,