Gemeente Den Helder

21-10-2004
Wie wordt Jutter van het Jaar 2004? U beslist!

Net als voorgaande jaren wil de gemeente een inwoner van Den Helder tot Jutter van het Jaar benoemen. Deze eretitel wordt jaarlijks gegeven aan iemand die zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt, op voordracht van inwoners van onze stad. Nieuw dit jaar is dat u kunt kiezen wie Jutter van Jaar 2004 wordt.

21-10-2004 Net als voorheen vragen wij u kandidaten voor te dragen. In het Stadsnieuws van het Helders Weekblad van begin december laten wij u weten wie de voorgedragen kandidaten zijn. Uit deze kandidaten kiest u iemand waarvan u denkt dat hij of zij de titel het meest verdient. Houdt u daarom het Stadsnieuws goed in de gaten! En, zoals altijd, de meeste stemmen gelden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie begin januari 2005 maakt de burgemeester bekend wie gekozen is tot Jutter van het Jaar 2004 en overhandigt hij de nieuwe Jutter een bijzonder cadeau.

Wie komt in aanmerking
Om deze verkiezing te kunnen houden, horen we graag van u wie volgens u de titel verdient. Uw voordracht is dan ook zeer welkom. U kent vast wel iemand die zich enorm heeft ingezet voor uw organisatie, vereniging of club. Of iemand die veel betekent voor uw buurt of de hele stad, een persoon waarvan u denkt dat hij of zij de nodige waardering verdient. Laat het ons weten! Heeft u de persoon al eens voorgedragen? Geen probleem, hij of zij maakt dit jaar weer net zoveel kans op de titel als ieder ander.

Voordragen: hoe doet u dat
Natuurlijk willen wij graag weten waarom de persoon in aanmerking komt voor de titel. Daarom vragen wij u ons in ieder geval het volgende te laten weten:

- wat is de bijzondere verdienste van uw kandidaat;
- waarvoor of voor wie heeft uw kandidaat zich ingezet;
- hoe lang en vaak heeft uw kandidaat zich ingezet (bijvoorbeeld eenmalig of al jarenlang iedere dag)

- naam, leeftijd, adres, telefoonnummer van uw voorgedragen kandidaat;
- uw naam, adres, telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen
Meer informatie is welkom. We zouden het leuk vinden ook te kunnen laten zien wie de genomineerden zijn. Daarom: heeft u een geschikte foto, stuur die dan mee.

U kunt deze gegevens in een briefje zetten en die voor 1 december 2004 sturen naar de gemeente Den Helder, t.a.v. bureau Communicatie, mevrouw G. Hoekstra, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. U kunt de gegevens ook per e-mail versturen naar info@denhelder.nl.

Publicatie gegevens en foto
Houdt u er rekening mee dat we de gegevens en foto die u ons stuurt publiceren in het Stadsnieuws. Het spreekt vanzelf dat de voorgedragen kandidaat hiertegen geen bezwaar heeft. Mochten wij nog vragen hebben over uw voordracht, dan nemen wij contact met uw op. Wij houden ons het recht voor kandidaten die wij niet geschikt achten niet mee te laten doen aan de verkiezing en een selectie te maken als er zeer veel kandidaten zijn voorgedragen.

Vragen?
Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact op met mevrouw G. Hoekstra, afdeling Bestuur, Communicatie en Financien, bureau Communicatie, telefoonnummer (0223) 678193. Zij helpt u indien nodig graag met uw voordracht.