Stad Utrecht, 10.40 uur

Utrecht 21-10-2004 - Nieuwsberichten district Stad Utrecht

Verkeersongeval met letsel

UTRECHT Op woensdagavond heeft een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.

Omstreeks 20.45 uur kreeg de politie het verzoek om naar de Nobelstraat te gaan, omdat een 49-jarige vrouw uit Utrecht met haar fiets was gevallen. Ter plaatse troffen de agenten de vrouw aan op de grond. De vrouw verklaarde dat zij vanaf het fietspad het trottoir op wilde fietsen en toen ten val kwam. De ambulance heeft haar met beenletsel naar het Diaconessenziekenhuis overgebracht.

Winkeldiefstal

UTRECHT Op woensdagavond heeft de politie een jongen aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal

Omstreeks 19.40 uur kreeg de politie het verzoek om naar een winkel aan de Vondellaan te gaan, omdat een 17-jarige jongen uit Utrecht 25 tubes tandpasta en 6 zakjes zoetjes in zijn broek had gestopt en naar buiten was gelopen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Winkeldiefstal

UTRECHT Op woensdagmiddag heeft de politie twee jongens aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Omstreeks 17.00 uur kreeg de politie het verzoek om naar een winkel te gaan op de St.-Jacobsstraat, omdat twee 16-jarige jongens uit Utrecht en Breukelen een trui hadden gestolen. Zij zullen voor afdoening via een alternatieve straf worden overgedragen aan HALT.

Ongeval

UTRECHT Op woensdagmiddag omstreeks 15.10 uur heeft een ongeval plaatsgevonden bij een bouwlocatie op de hoek van de Burg Verderlaan en de Langerakbaan.

Een 48-jarige man uit Musselkanaal is hierbij gewond geraakt door een vallend voorwerp. Door onbekend gebleven oorzaak is een ankerrail van één van de bovenliggende verdiepingen naar beneden gevallen. Het slachtoffer was werkzaam op de begane grond en droeg een helm op het moment dat de ankerrail naar beneden viel. De man is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het UMC ziekenhuis.

Softdrugs

UTRECHT Na een anonieme melding is de politie op woensdagmiddag naar een aantal woningen gegaan, omdat daar hennepkwekerijen geoogst zouden worden.

Omstreeks 13.45 uur troffen agenten op de Augusto Sandinostraat zes kwekerijen aan, waarvan er vijf in werking waren en één onlangs was afgebrand. In totaal werden er 447 planten aangetroffen. Het bleek dat bij elke kwekerij gefraudeerd was met de elektriciteit. De goederen zijn afgevoerd en vernietigd en de politie is op zoek naar de eigenaars.

Winkeldiefstal

UTRECHT Op woensdagmiddag heeft de politie een vrouw aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie het verzoek om naar een winkel op de Rijnkade te gaan, omdat een 23-jarige vrouw uit Oss een winkeldiefstal had gepleegd. De vrouw had verschillende make-up spullen in haar mouw gestopt en was naar buiten gelopen zonder te betalen. Buiten kon zij worden aangehouden en de politie heeft haar meegenomen naar het bureau. De vrouw heeft een boete gekregen.