AutoRai

21-10-2004

Deze herfst: BMW 5 Serie met M Sportpakket

De nieuwe BMW 5 Serie is vanaf nu leverbaar met een nieuw M Sportpakket dat niet alleen het uiterlijk van de 5 Serie aantrekkelijker maakt, maar vooral ook de sportieve rijeigenschappen versterkt. Het M sportpakket is leverbaar voor de 5 Serie Sedan en Touring.

Zoals de naam al aangeeft, bieden de accessoires uit het uitgebreide M Sportpakket bestuurders met een sportieve rijstijl meer plezier, omdat de wegligging en de dynamiek van de 5 Serie nog verder werden aangescherpt. Het belangrijkste item uit het M Sportpakket voor de Sedan is het M sportonderstel dat 20 mm verlaagd is voor de Touring was deze dynamische onderstelafstelling al langer als optie leverbaar. In combinatie met de 18 inch dubbelspaaks lichtmetalen velgen met 245/40 R18 banden zorgt dit onderstel voor een optimale grip en een indrukwekkende wegligging.

Uiterlijk is het M Sportpakket herkenbaar aan aërodynamische accenten, zoals de gewijzigde voor- en achterbumper en de Shadow-Line uitvoering.

Van binnen geven sportstoelen de bestuurder en voorpassagiers optimale steun. Ze zijn afgewerkt in een antracietkleurige bekleding in de stof/ledercombinatie Flashlight/Walknappa. De uitvoeringen met V8-motor zijn voorzien van Dakota leder. Het standaard stuurwiel is vervangen voor een met leder bekleed M sportstuur. Speciaal ontworpen aluminium sierstrips, instaplijsten en voetsteunen voorzien van M-logo, en de antracietkleurige hemelbekleding van BMW Individual geven het interieur een echte M-uitstraling.

Het M Sportpakket inclusief BPM en BTW is verkrijgbaar voor: 520i, 525i, 530i, 525d, 530d 6.583,-
535d 5.875,-
545i 4.883,-