Ingezonden persbericht


Persbericht - 21 oktober 2004

Internet reiscommunity WereldWijzer start digitale nieuwsbrief

Utrecht, 21 oktober 2004 ­ De populaire reisforum site WereldWijzer gaat vanaf volgende week een digitale nieuwsbrief versturen. In de nieuwe nieuwsbrief komen onder andere de laatste reacties uit de verschillende forums, een overzicht van advertenties op het Nationale Reisgenoten Forum, uitslagen van de verschillende polls en kortingen op vakanties aan bod.

WereldWijzer is de grootste Nederlandstalige reiscommunity op het web. Met ruim 60.000 unieke bezoekers per maand en bijna 10.000 geregistreerde leden biedt WereldWijzer reizigers een gevarieerde informatievoorziening voor en door wereldreizigers.

De verschillende forums zijn onderverdeeld naar continenten, waardoor de site overzichtelijk blijft voor de bezoeker. Zo vallen er onder Europa ook nog verschillende landenforums als het Spanje forum en het Turkije forum. Daarnaast zijn er aparte forums, zoals het Nationale Reisgenoten Forum en het Wonen-en-werken-in-het-buitenland forum.

Het Nationale Reisgenoten forum is een ontmoetingsplaats voor reizigers die op zoek zijn naar een reisgenoot en in dit forum gratis een bericht kunnen achter laten. Het Wonen-en-werken-in-het-buitenland forum wordt bezocht door mensen die zelf al in het buitenland wonen en graag informatie verstrekken aan diegenen die zelf plannen hebben om te emigreren.


---

Noot voor de redactie,