1e persbericht van donderdag 21 oktober 2004

Eindhoven 21-10-2004 - Berichten uit de regio Brabant Zuid-Oost

Eindhoven: Man aangehouden na mishandelen vriendin

Een man van 26 jaar uit Eindhoven is donderdagochtend rond 0.15 uur aangehouden op de Kasteellaan. Hij zou kort daarvoor zijn 23-jarige Eindhovense vriendin in haar woning in Eindhoven-Gestel hebben mishandeld door haar in haar gezicht te slaan. Ook zou hij in het huis vernielingen hebben aangericht. Daarna is de man te voet weggegaan. Hij werd door de gewaarschuwde politie op de Kasteellaan aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Aanhanger met graafmachine gestolen

Een aanhangwagen met daarop een graafmachine die geparkeerd stond aan de Vroenhof is donderdagochtend tussen 6.30 en 7.30 uur gestolen. De anderhalve ton wegende aanhanger vervoerde ook nog gereedschap waaronder een boorhamer met beitels.

Bergeijk: Sieraden weg bij inbraak

Bij een inbraak in een woning aan de Mollenstraat zijn enkele sieraden weggehaald. Dat gebeurde woensdag tussen 8.00 en 23.45 uur. Een raam aan de achterkant van de woning is opengebroken.

Westerhoven: Woninginbraak

Woensdag tussen 17.45 en 21.15 uur is ingebroken in een woning aan de Dorpstraat. Daarbij is een geldbedrag van ongeveer 15 euro en een identiteitsbewijs weggehaald. Een raam van de bijkeuken is opengebroken.

Handel: Aanhouding na mishandeling op feest

Een 18-jarige man uit Cuijk is donderdagochtend omstreeks 1.45 uur aangehouden op de parkeerplaats van een horecazaak aan de Handelseweg. Hij wordt verdacht van mishandeling van een 19-jarige man uit Heesch. De mishandeling gebeurde na afloop van een feest. Het slachtoffer liep de klappen op nadat hij de verdachte had gemaand niet voor te dringen en netjes aan te sluiten in de rij mensen die hun jas wilden ophalen. Nadat er proces-verbaal is opgemaakt, is de verdachte in vrijheid gesteld. Het slachtoffer heeft vermoedelijk een gebroken neus.

Hoogeloon: Vrachtauto met graafmachine gestolen

Een vrachtwagen met graafmachine is in de nacht van woensdag op donderdag gestolen vanaf een bedrijfsterrein, gelegen aan het Dominopad. Het gaat om een DAF 1100 met kenteken BH-HH-38. De graafmachine is van het merk Hanix, type H26B. Het slot van de poort die toegang biedt tot het terrein was opengebroken.

Elsendorp: Gereedschap gestolen uit bedrijf

In een bedrijf aan de Elsendorpseweg is tussen woensdag 17.00 en donderdag 8.00 uur gereedschap gestolen. Door een ruit uit het kozijn te lichten kon de diefstal plaatsvinden. De buit bestaat onder andere uit twee slijptollen en een boormachine.