EUREFFECT BV

Eureffect bv lanceert als eerste in Nederland: SMS Beleggen

Amsterdam - 21 oktober 2004

Eureffect, specialist in vermogensbeheer en beleggingsadvies voor zowel professionele als particuliere relaties, heeft haar activiteiten uitgebreid met een nieuwe divisie: SMS Beleggen. Dit betekent professionele adviezen, directe orderinleg en terugmelding via de mobiele telefoon.

Het ontbreekt de particuliere belegger doorgaans aan professionele informatie en de daarbij benodigde snelheid van handelen. De particulier loopt achter de beleggingsfeiten aan en 'betaalt' de winst van de professionele beleggers. Daarnaast hebben veel particuliere beleggers behoefte aan professionele ondersteuning om tijdig winst of verlies te kunnen nemen.
SMS Beleggen is een pasklare oplossing voor particuliere beleggers om te profiteren van korte termijn kansen op de beurs (trading). Indien de belegger akkoord gaat dan kan een aanbevolen positie al binnen enkele minuten door de belegger worden ingenomen door de verzending van één enkel sms bericht. De ingenomen posities worden door het professionele handelsteam van Eureffect bv intensief gevolgd en op een door hen gekozen moment gesloten. Deelname aan SMS Beleggen is al mogelijk vanaf 10.000,- euro.

In de afgelopen 14 maanden behaalden de transacties voor SMS Beleggen van het handelsteam van Eureffect een netto rendement van 21 procent.

Einde persbericht.

Meer info: Eureffect bv, Paulien van Doorn, tel. 020-5218312, www.smsbeleggen.nl

21 okt 04 13:43