Ingezonden persbericht


NIEUWE CREATIVE I-TRIGUE 3400 LUIDSPREKERS VALLEN OP DOOR VORMGEVING EN KLANK

Amsterdam, 21 oktober 2004 - Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt de I-Trigue 3400-luidsprekerset aan. Deze set luidt een nieuw tijdperk in voor de vormgeving van desktopluidsprekers. De vrijstaande satellieten van dit 2.1-systeem hebben mooie rondingen die de glanzend zwarte driverbehuizing en de driverranden in gepolijst zilver perfect benadrukken. Consumenten die hun thuis- of desktopomgeving willen upgraden, kunnen nu kiezen voor een oplossing met een origineel design en uitmuntende resultaten bij elke audio-inhoud.

Deze luidsprekers vormen een stijlvolle aanvulling op moderne home-entertainmentproducten zoals LCD-televisies. De satellietluidsprekers hebben in totaal zes titanium microdrivers, die garant staan voor zeer goede prestaties in het belangrijke midden- tot hoge bereik. Zeker bij muziek zorgt dit voor een overweldigende luisterervaring. Een diepe en gedetailleerde basondersteuning wordt geleverd door de krachtige subwoofer met zijn long-throw driver.

De aansluitingen zijn een andere belangrijke troef van dit systeem. De I-Trigue 3400-luidsprekers kunnen niet alleen worden aangesloten op een pc, maar ook op een ruime keuze aan persoonlijke entertainmentsystemen. Een extra lijningang op de vaste afstandbediening ondersteunt rechtstreekse aansluiting van digitale audiospelers en andere draagbare apparaten, terwijl een speciale adapter verbinding met televisies, gameconsoles en andere stereosystemen mogelijk maakt.

"Dit is een luidsprekerset die de gebruikers een evenwichtige combinatie biedt van oogstrelend design, uitmuntende prestaties, een goede prijs-kwaliteitverhouding en ruime aansluitmogelijkheden", aldus Eoin Leyden, Europees Business Manager voor Audio en Speakers bij Creative. "De I-Trigue 3400-luidsprekers weerspiegelen de huidige trend voor luidsprekers die combineerbaar zijn met een ruime keuze aan audiosystemen en niet alleen met een pc. Ze zullen zeker aanslaan bij gebruikers in elk segment."

Prijs en beschikbaarheid
De I-Trigue 3400 luidsprekers zijn vanaf heden beschikbaar. De adviesprijs bedraagt ¬ 99,99 inclusief BTW.

----------

----------
Voor meer inhoudelijke informatie over bovengenoemde producten en het aanvragen van extra beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Text 100 Public Relations: Liesbeth Kramer - Tel:+31 (0) 20 5304349 - liesbeth.kramer@text100.nl Creative Labs: Markus Eggermont - Tel:+32 (0)3/287.87.72 - markus_eggermont@cle.creative.com Creative Labs informatienummer voor eindgebruikers: Tel: +32 (0)3/287.87.77