Ingezonden persbericht


Geachte redactie,

Graag uw aandacht voor bijgevoegd persbericht.

Reizigersspreekuur GGD Kennemerland ook in najaar druk bezocht

Het reizigersspreekuur van de GGD Kennemerland in Heemskerk, IJmuiden en Haarlem wordt nog steeds druk bezocht. Ook nu nog vinden er extra spreekuren plaats om alle reizigers te kunnen vaccineren. Soms proberen reizigers nog kort voor hun vertrek een afspraak te maken. Zij lopen hiermee het risico dat ze voor hun vertrek niet de benodigde vaccinaties krijgen. Het duurt soms enkele weken voordat een vaccinatie voldoende bescherming geeft tegen een ziekte. Wie kort voor vertrek belt, loopt het risico onbeschermd op reis te gaan. De GGD Kennemerland adviseert reizigers dan ook om 6 weken voor vertrek een afspraak voor het reizigersspreekuur te plannen om gezondheidsrisico's te voorkomen.

Eén centraal nummer voor de regio Kennemerland: 023-511 59 59 De GGD Kennemerland heeft een speciaal spreekuur voor reizigers. Via het centrale nummer 023 - 511 59 59 kunnen de bewoners van Kennemerland bellen voor het maken van een afspraak. 023 - 511 59 59 is op werkdagen bereikbaar van 08.30 - 11.30 uur. Het reizigersspreekuur is uitsluitend te bezoeken na een telefonisch gemaakte afspraak via bovenstaand telefoonnummer. Het reizigersspreekuur vindt plaats op de volgende locaties:
- Heemskerk, Duitslandlaan 3

- IJmuiden, Zeeweg 240

- Haarlem, Westergracht 72

Op onze website www.hdk.nl treft u meer informatie aan over het reizigersspreekuur. U kunt ook de folder 'gezondheid en reizen' bestellen via ggd@hdk.nl.

Haarlem, 21 oktober 2004



Ingezonden persbericht