KWH

Inschrijving KWH-jaarcongres 2004 geopend

P E R S B E R I C H T

Almere, 21 oktober 2004

Inschrijving KWH-jaarcongres 2004 geopend

Donderdag 2 december vindt in theater/restaurant Panama te Amsterdam het KWH-jaarcongres plaats. Tijdens de bijeenkomst wordt ondermeer de KWH-trofee uitgereikt aan de woningcorporatie met de beste woonwinkel.
Geïnteresseerden kunnen zich nu inschrijven voor het jaarcongres op de website www.nestas.nl.

KWH stimuleert en begeleidt woningcorporaties bij het werken aan kwaliteit. Het KWH-jaarcongres 2004 gaat over een specifiek aspect van dienstverlening door woningcorporaties: de woonwinkel. Veel woningcorporaties hebben al een woonwinkel ingericht. Andere corporaties besteden aandacht aan de ontwikkeling van een woonwinkel of oriënteren zich erop. Om de deelnemers aan het jaarcongres op ideeën te brengen heeft KWH drie bekende organisaties (Postkantoren bv, Vendex/KBB en de Rabobank) uitgenodigd om hen te laten kennismaken met het hoe en waarom van hun winkelconcept. Woningcorporatie Wooncom uit Emmen blikt vooruit en vertelt de aanwezigen over de woonwinkel van de toekomst.

Tijdens het programma wordt de prijswinnaar bekendgemaakt van de KWH-trofee. De genomineerden voor deze trofee presenteren zich eveneens tijdens de bijeenkomst. De deelnemers krijgen de gelegenheid .als winkelend publiek. vragen te stellen aan deze woningcorporaties en informatie over de genomineerde woonwinkelconcepten te vergaren.