Ingezonden persbericht


Opnieuw verkoopmanifestatie Bouwfonds

Op 30 oktober aanstaande start Bouwfonds met de verkoop van 74 woningen in Lent. Deze woningen liggen in het noordwesten van Visveld, rondom het project KunstVeld. De woningen hebben prijzen die uiteenlopen van ongeveer 141.000 euro tot boven de 200.000 euro. De verkoopmanifestatie vindt plaats in het Witte Huis in Lent.

Jonge bouwmeesters helpen de Waalsprong aan een stadspoort Dit najaar zullen de kinderen van de basisscholen in de Waalsprong regelmatig buiten te vinden zijn om aandachtig gebouwen te bekijken en tekeningen te maken van een poort. Ze doen dit om architect Jo Coenen te helpen een nieuwe stadspoort voor de Waalsprong te maken. Op 18 oktober 2004 zijn de basisscholen begonnen met het project.

Eerste voorzieningenhart Waalsprong gaat kloppen
Het eerste voorzieningenhart in de Waalsprong gaat kloppen. Op 9 oktober opende burgemeester Guusje Ter Horst het samen met Nijmeegse Annie, de architecte Jeanne Dekkers uit Delft en de directeuren van de instellingen die actief zijn in het voorzieningenhart. 21 oktober 2004

Dit is een uitgave van de gemeente Nijmegen en GEM Waalsprong Beheer. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie over ontwikkelingen in de Waalsprong: www.waalsprong.nl