2e persbericht van donderdag 21 oktober 2004

Eindhoven 21-10-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Fietsendief gepakt

In de Veestraat is donderdag rond 11.00 uur een jongen aangehouden die verdacht wordt van fietsendiefstallen. Bij een school aan de Keizerin Marialaan was hij gisteren betrapt toen hij probeerde een fiets te stelen. De eigenaar van de fiets stond er echter vlakbij en wist te voorkomen dat de jongen met zijn eigendom aan de haal ging. Vandaag werd de jongen weer in de fietsenstalling gezien en de conciërge van de school greep in. De jongen ging er direct vandoor maar kon door de inmiddels gewaarschuwde politie worden achterhaald en aangehouden. Hij gaf de agenten een valse naam op. De jongen, die nu weigert zijn personalia te verstrekken, is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Bergeijk: Verkeerscontrole

Donderdagmiddag heeft de politie op het Loo tien automobilisten bekeurd die geen autogordel droegen. De politie controleerde tussen 14.00 en 15.00 uur.

Nuenen: Fietsen uit garage gestolen

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een garage van een woning aan De Vroente in Nuenen. De inbrekers hebben een dames- en een herenfiets gestolen. De fietsen hadden een waarde van 600 euro per stuk.