Ingezonden persbericht


Meer plezier - minder papier

Maak vrijwilligerswerk leuk en win de gouden versnipperaar

Makkers Unlimited maakt het leuker voor mensen met handicaps en chronische ziekten om voor hun belangen op te komen. Als vrijwilliger werken zij samen in lokale platforms, in belangengroepen en op vele andere manieren. Makkers daagt al die organisaties uit om mee te doen met de 'Meer plezier-minder papier'-prijs. Vertel hoe je het aantrekkelijk maakt om met jouw organisatie mee te doen en maak kans op de gouden papierversnipperaar. Meer doen en minder vergaderen? Zorgen voor succes? Alle ideeën en ervaringen zijn welkom.

Opkomen voor je belangen mag best leuk zijn. Nee, het moet zelfs leuk worden. Het hoeft niet te verzanden in ellenlange vergaderingen en onoverzichtelijke bergen papier. Maar hoe doe je dat? Met de 'Meer plezier-minder papier'-prijs verzamelt 'Makkers Unlimited' praktische voorbeelden en goede ideeën. En wat is de hoofdprijs? Eeuwige roem, kans op de gouden papierversnipperaar en een 'pak plezier'.

Stuur je eigen ervaringen of plannen in. Vertel hoe je het leuker maakt om in onze organisaties mee te doen. Een deskundige jury kijkt naar de waarde en de uitvoerbaarheid van alle inzendingen. Om te winnen hoeft de inzending niet mooi uitgewerkt of goed geschreven te zijn. Alle ideeën, ingevingen, of ervaringen komen voor de prijs in aanmerking. Zolang ze maar het enthousiasme om actief te zijn in de gehandicaptenbeweging kunnen vergroten. En ken je organisaties met goede ideeën, dan kun je die ook voordragen.

De uiterste inzenddatum is 3 december 2004. Stuur je ideeën naar Makkers Unlimited, postbus 85276, 3508 AG Utrecht. Of mail je plannen naar aartjan@makkersunlimited.nl Kijk voor meer informatie op: www.makkersunlimited.nl.

_____
Noot voor de redactie,