Ingezonden persbericht


Pinnacle lanceert MediaCenter upgrade voor bestaande PC's

Live-TV, digitale videorecorder en compleet beheer van digitale mediabestanden -

makkelijk op afstand te bedienen.

Nijmegen, 21 oktober 2004, Pinnacle breidt haar Digital Home assortiment uit met PCTV MediaCenter 100i en 100e.

Pinnacle PCTV MediaCenter maakt van een PC of laptop een alles-in-één entertainment center met afstandsbediening en is veel meer dan alleen een TV-Kaart. Foto's, muziek, live-TV en video's op de PC perfect organiseren en comfortabel met de afstandsbediening selecteren. Audio Cd's rippen, fotoshows maken en alles overzichtelijk ordenen dankzij een achterliggende multimedia database.

De complete MediaCenter upgrade! Incl. afstandsbediening, hoge kwaliteit (MPEG2) videorecorderfuncties, TV-kaart en Pinnacle MediaCenter software.

PCTV MediaCenter is verkrijgbaar als interne en externe versie voor PC's en laptops:

PCTV MediaCenter 100i

Interne PCI TV-kaart voorzien van een zeer hoge kwaliteit kabel TV tuner en met ondersteuning voor teletekst en stereo geluid.

PCTV MediaCenter 100e

De externe oplossing PCTV MediaCenter 100e is de ideale kabel TV oplossing voor een laptop. De behuizing ter grootte van een pakje sigaretten krijgt haar voeding van de USB2 poort en heeft dus geen externe voeding nodig. Ideaal dus om mee te nemen, zodat u ook op vakantie of zakenreis TV-programma's kunt bekijken en opnemen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

PCTV MediaCenter 100i ¤ 99,00

PCTV MediaCenter 100e ¤ 119,00

Beide PCTV MediaCenter modellen zijn vanaf begin november 2004 in de winkel verkrijgbaar. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Over Pinnacle
Pinnacle Systems voorziet omroeporganisaties en consumenten van geavanceerde oplossing voor het maken, opslaan en afspelen van digitale media voor gebruik in huis, in de studio en voor uitzendingen. De bekroonde digitale mediaoplossingen van Pinnacle Systems worden over de hele wereld gebruikt voor uitzendingen, videobewerking, dvd- en cdr-authoring, en op het Internet. Pinnacle Systems is erkend marktleider en heeft negen prestigieuze Emmy Awards ontvangen voor technische vernieuwingen. Deze inzet wordt in alle productlijnen gerealiseerd.

######

Downloadlinks hi-res beeldmateriaal en brochure

van Pinnacle PCTV MediaCenter

3DBox_MediaCenter100i.jpg

3DBox_MediaCenter100e.jpg

Screenshot UI.jpg

Screenshot LiveTV.jpg

Screenshot foto.jpg

Lifestyle Laptop.jpg

Brochure-PMC-NL.pdf

Desgewenst is beeldmateriaal of meer informatie ook per email beschikbaar.

Perscontact:

Pinnacle Systems Benelux & South Africa

Tim van Donkersgoed

Kerkenbos 1015 Unit i

6546 BB NIJMEGEN

Nederland

Tel.: +31 (24) 373 1202

Fax: +31 (24) 373 1701

Email: tdonkersgoed@pinnaclesys.com

Consumenten informatie:

Pinnacle Systems

www.pinnaclesys.com

+31 (0) 24 373 10 73

Alle handelsmerken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke houders. © 2004. Pinnacle Systems, Inc.