Gemeente Abcoude


ConnectCar één jaar actief in Abcoude

Ruim een jaar geleden is ConnectCar van start gegaan met autodate in Abcoude.
In samenwerking met Milieudefensie en de gemeente heeft ConnectCar een uitgiftepunt op het Dr. Van Doornplein. Inmiddels zijn er al behoorlijk wat klanten in Abcoude. Om het gedeeld autogebruik nog meer te stimuleren introduceert ConnectCar nu Connect&Go: autodate zonder vast abonnement!

Af en toe een auto

ConnectCar is bedoeld voor mensen die af en toe een auto nodig hebben. Betalen per uur en per kilometer, zonder de rompslomp van een eigen auto. Altijd de beschikking over een nieuwe luxe personenwagen, nooit meer zoeken naar een parkeerplaats en geen tijdsbesteding aan onderhoud van het voertuig. Door nu ook de drempel van de vaste maandelijkse kosten weg te nemen, is ConnectCar de meest flexibele aanbieder geworden van gedeeld autogebruik, legt Jeroen Out, Manager ConnectCar uit.

Abonnement nog aantrekkelijker

Naast het nieuwe Connect&Go heeft ConnectCar haar abonnementsvormen ook aantrekkelijker gemaakt. Zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten. ConnectCar, zusteronderneming van KAV Autoverhuur, is inmiddels op een groot aantal locaties actief: onder andere in Amsterdam-Centrum, Amsterdam-West, Amsterdam-Zuidoost en Bunnik. Op korte termijn staan er uitbreidingen op stapel in de overige stadsdelen van Amsterdam, Almere, Den Haag en Utrecht. ConnectCar werkt nauw samen met KAV Autoverhuur. De expertise van KAV Autoverhuur en de landelijke dekking van het netwerk staan garant voor een optimale service richting ConnectCar klanten.

Meer informatie

Voor meer informatie over ConnectCar kunt u terecht op de website www.connectcar.nl. Ook kunt u contact opnemen met de heer J. Out:

KAV ConnectCar B.V.
Klokkenbergweg 17
1101 AK AMSTERDAM-ZO
telefoon ( 020) 311 98 98
fax (020) 311 98 99
info@connectcar.nl

---

21 oktober 2004
Burgerjaarverslag 2003

© 2004 Gemeente Abcoude. Disclaimer