Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


21 oktober 2004


Onderwerp: man verongelukt bij aanrijding.


Bij een aanrijding op de kruising Berghseweg / Driekoningenweg in Varsselder (gemeente Gendringen) is vanmiddag een 33-jarig inwoner uit Terborg om het leven gekomen. Het slachtoffer heeft bij het oprijden van de voorrangskruising een naderend bestelbusje waarschijnlijk niet opgemerkt.


Vanmiddag rond 16.05 uur vond op de kruising Berghseweg met de Driekoningenweg een aanrijding tussen een auto en een bestelbusje plaats. De bestuurder van de auto kwam uit de richting Etten en reed in de richting Gendringen. Bij het naderen van de voorrangsweg heeft hij kennelijk de uit de richting Bergh naderende bestelbus niet opgemerkt.


Bij de aanrijding die volgde is het slachtoffer op slag gedood. De bestuurder van de bestelbus, een 48-jarig man uit Zelhem raakte gewond, maar kon op eigen gelegenheid uit z'n voertuig komen . Na te zijn gestabiliseerd werd hij per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd.


De kruising is in verband met een onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie lange tijd afgesloten geweest.


Einde bericht


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --