Amsterdam RAI

MotoRAI 2004
22 jun 2004

MOTORAI 2004: MEER RUIMTE, MEER NIEUWS, MEER SPEKTAKEL: van 21 tot en met 24 oktober in Amsterdam RAI.

Van donderdag 21 tot en met zondag 24 oktober wordt in Amsterdam RAI de MotoRAI 2004 gehouden. Een beurs die anders wordt dan anders, met meer spektakel en meer entertainment. De MotoRAI is opnieuw groter dan de voorgaande editie en zal, gezien het tijdstip, voor het publiek tal van primeurs en noviteiten bevatten. Oktober is immers de maand waarin de diverse motormerken hun nieuws voor het modeljaar 2005 presenteren.

Ingegeven door het succes van de MotoRAI 2003, toen ruim 45.000 bezoekers op het evenement afkwamen, is er dit jaar opnieuw gekozen voor een groter beursoppervlak. Waren vorig jaar de Hollandhal, Deltahal en Randstadhal het podium voor de MotoRAI, dit jaar wordt daar de Parkhal nog aan toegevoegd. Daarmee vult de MotoRAI het hele Holland-complex van Amsterdam RAI.

Dat biedt meer ruimte voor entertainment, zoals een Live Action Arena, een Trial Demo Center, een Speed Experience en een bruisend motorcafé. Een primeur voor de MotoRAI is het Open Nederlands Kampioenschap Stuntrijden, terwijl er nog diverse andere bijzondere attracties en presentaties te verwachten zijn.

Naast het modellenoverzicht van de diverse merken zorgen gespecialiseerde importeurs voor een breed overzicht van accessoires, onderdelen en motorkleding. De organisatie van MotoRAI 2004 is in handen van Amsterdam RAI, onder auspiciën van de branchevereniging RAI Vereniging.

Amsterdam, 22 juni 2004

---

Noot voor de redactie /