Ingezonden persbericht


PERSBERICHT d.d. 1 oktober 2004

Miniconcert KIM-LIAN op maandag en dinsdag
tijdens LEGO® WORLD 2004

Het allergrootste LEGO® spektakel van de wereld!

Van 21 t/m 26 oktober 2004 vindt voor de vierde keer het grootste LEGO® spektakel ter wereld plaats. Tijdens LEGO World 2004 worden de IJsselhallen Zwolle wederom omgetoverd tot een uniek LEGO paradijs, waar voor jong en oud van alles te ontdekken valt. Loop binnen en laat je verrassen in de wereld van fantasie, spanning en activiteiten...

Kim Lian
Maandag 25 en dinsdag 26 oktober treedt de populaire Kim-Lian tijdens de Fox Kids Disco show op. Zij verzorgt met haar band een miniconcert van 20 minuten!

De presentatrice van de Kids Top 20 is op dit moment ontzettend populair. Naast het presenteren bij Fox Kids is ze erg druk met zingen en acteren. Zo scoorde ze hits als Teenage Superstar, Hey Boy en Garden of Love en ligt op dit moment haar debuutalbum Balance in de winkel. Hierop staat ook haar nieuwste single Kids in America, die Kim-Lian tijdens LEGO WORLD 2004 o.a. live ten gehore zal brengen!

De kwaliteiten van Kim-Lian bleven ook in de theaterwereld niet onopgemerkt. Nadat ze uitgroeide tot een ware musicalster in de musical "Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?", speelt ze vanaf 17 november in de Eftelingmusical "De kleine zeemeermin".

Fox Kids artiesten
Natuurlijk is Kim-Lian niet de enige artiest op LEGO WORLD! Iedereen kan meeswingen met de flitsende optredens van Chipz, Jim, Maud, Djumbo en de Gebroeders Ko! Kijk snel op www.legoworld.nl voor het complete programma!

En verder...
Een spannende wereldrecordpoging, bouwwedstrijden met leuke prijzen, ridders en piraten, stories & action, verkoop van exclusieve LEGO items, demonstraties van LEGO Mindstorms, LEGO DUPLO, de LEGO formule 1 Ferrari, grote bouwwerken, de LEGO Truck en nog veel meer!

Kortom: mis LEGO WORLD 2004 niet en kom van 21 t/m 26 oktober naar de IJsselhallen in Zwolle. Voor meer informatie en het laatste nieuws: www.legoworld.nl

Openingstijden en toegangsprijzen
LEGO WORLD 2004 is geopend van donderdag 21 tot en met dinsdag 26 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets worden alléén in de voorverkoop verkocht bij alle filialen van Intertoys. De toegangsprijs bedraagt EUR 12,50, kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang. Nu gratis treinreis op vertoon van het LEGO WORLD ticket (kijk op de website voor de voorwaarden)


---



Ingezonden persbericht