VITUNIQUE

Primeur Vitunique: Supplementen op maat

Primeur van Vitunique (www.vitunique.nl): Supplementen op maat

Het menselijk lichaam kan niet zonder microvoedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, carotenoïden, flavonoïden en Omega-3 vetzuren. Ze spelen onder meer een rol bij weerstand, sterke botten, gezichtsvermogen, gezonde huid, spijsvertering en zenuwstelsel. Maar voor iedereen liggen die behoeften anders. Eetgewoonten en levensstijl zijn belangrijke factoren. Daarom zijn er nu de supplementen op maat van Vitunique, geselecteerd aan de hand van een persoonlijk profiel.

Veel Nederlanders krijgen uit hun voeding voldoende microvoedingsstoffen binnen. Maar lang niet iedereen eet gezond en bovendien hebben bepaalde groepen, zoals zwangeren, top-sporters en senioren extra vitamines en mineralen nodig. Een persoonlijk supplement is dan een goede mogelijkheid. Maar de keuze in de winkel is bijna niet te overzien. Een supplement op maat is dus ideaal. Vitunique zorgt daarvoor. Eerste stap is het invullen van de vragenlijst op www.vitunique.nl, samengesteld door voedingskundigen. Dat vergt slechts enkele minuten en geeft een haarscherp beeld van eetgewoonten en levensstijl: het persoonlijke profiel. Aan de hand van dat profiel selecteert Vitunique uit een assortiment van meer dan 100 samenstellingen het best passende supplement met vitamines, mineralen, carotenoïden en flavonoïden. Het supplement kan desgewenst nog worden gecompleteerd met omega-3 capsules (visolie) en calciumtabletten die op basis van het persoonlijke profiel eveneens worden aangeraden. Vitunique geeft op basis van de ingevulde vragenlijst ook praktische adviezen over levensstijl en eetgewoonten.
Het supplement op maat wordt binnen een week thuisbezorgd. Een verpakking is genoeg voor ruim drie maanden en kost maar 0,30 euro per dag.
Vitunique produceert desgewenst ook geheel eigen samenstellingen vanaf 400 capsules/receptuur.